Roomtour Hotel Sydney!! + Wat ik meenam

Ik ben helaas alweer 2 weken terug uit Australiƫ, maar heb een fantastische vakantie in Sydney gehad. Mijn fotoverslag komt nog online, daar vertel ik wat meer over mijn vakantie.

In dit filmpje laat ik de hotelkamer zien (we hadden zo’n fijn en luxe hotel, heerlijk!) en laat ik de inhoud van mijn toilettas zien.

Bedankt voor het kijken!

Liefs,
Lisa

10 reacties op “Roomtour Hotel Sydney!! + Wat ik meenam

  1. Hey, heb jij ook al een Tim? Ik heb zelf ook een vriend die Tim heet en toevallig was ik net op de blog van Lisanneleeft en haar vriend heet ook Tim, grappig.
    De kamer ziet er goed uit! Lekker ruim en wel grappig dat je uitkeek op het tennisveld, waren ze vaak aan het tennissen? Dan zou ik me daar wel mee kunnen vermaken denk ik ;)

    • Toevallig zeg :)
      Nee, er werd niet veel getennist; ik heb het veld maar 1 keer bezet gezien. Maar ik was overdag niet veel binnen, dus wie weet was het stiekem wel drukker ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>