Shoplog Den Bosch oa. Lush, H&M en Jane Norman

Gisteren was ik heel gezellig in Den Bosch met twee vriendinnen. De middag bracht ik met een vriendin door (we hebben nog een heerlijke high tea gedaan), en in de avond kwam een andere vriendin voor de koopavond en met haar heb ik gezellig gegeten ;)
Ik heb niet veel geshopt (want ik ben net verhuisd en maandag is het weer Ikea-tijd), maar ik laat jullie toch zien wat ik gekocht heb.

Ohja, het is mijn eerste filmpje in het nieuwe huis! (En let daarom maar niet op de rommel op de achtergrond, oftewel die vuilniszak haha. De kledingkast staat nog niet in elkaar..)

Dit was trouwens de eerste keer sinds een aantal maanden dat ik weer geshopt heb. Hierdoor heb ik wel het grootste gedeelte van de zomersale gemist! Maarja, dat hoort erbij als je gaat verhuizen :) Ik hoop jullie trouwens daar weer snel een update over te kunnen geven.

Hebben jullie veel gescoord in de sale de laatste tijd?

Bedankt voor het kijken!

Liefs,
Lisa

14 reacties op “Shoplog Den Bosch oa. Lush, H&M en Jane Norman

    • Dankje! Ja, heerlijk he om dan blousjes te dragen :) Ik vind het dan helemaal passen haha. Stiekem kan ik ook niet meer wachten om ze weer te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>