Catrice Limited Edition Metallure

De afgelopen anderhalve maand stond voor ons helemaal in het teken van verhuizen en de nieuwe inrichting. Ieder centje werd (en wordt nog steeds) uitgegeven aan gordijnen, zeeppompjes, kastjes en kussens. Geen budget meer voor make-up dus! Dat was even schrikken voor mij ;)

Catrice Metalight2Maar toen laatst de nieuwe Limited Edition van Catrice, genaamd Metallure, in de winkels lag, moest ik natuurlijk wel even kijken en ik nam, zo bescheiden als ik ben, 2 items mee naar huis.

Ik viel natuurlijk meteen voor de prachtige verpakkingen van deze Metallure lijn die versierd zijn met rosegouden accenten.

Catrice Metalight3 Ik koos voor deze nagellak Metalight, omdat ik nog geen nagellak in deze kleur heb. Een mooie caramelachtige kleur met een mooie shine. Ik vind dit wel een geschikt najaarskleurtje.

 

Catrice Metalight1 Helaas vind ik wel dat de nagellak erg streperig lakt; je blijft duidelijk kwaststrepen zien. Dit vind ik zelf altijd storend en lelijk. De dekking was wel prima na 2 laagjes, en ook over de droogtijd heb ik niets te klagen. Wel vond ik dat de nagellak niet lang mooi bleef zitten, en hierdoor ben ik dan ook niet zo tevreden over deze nagellak.

 

Catrice Alluring Red1 Als tweede kocht ik een lipstick. Wederom een prachtige verpakking; de huls ziet er luxe uit.

 

Catrice Alluring Red2

Ik mocht van mezelf maar een lipstick meenemen, en koos voor de rode; Alluring Red, omdat ik minder rode lipsticks in mijn stash heb dan roze (de andere kleur waar ik op zat te azen).

 


Catrice Alluring Red3
Hier kun je al goed zien dat de lipstick niet zo rood is als de naam doet vermoeden; er zit duidelijk iets roze doorheen.

 

Catrice Alluring Red6 De lipstick is goed gepigmenteerd; deze swatch is in een streep gezet. De lipstick smeert romig en glijdt daardoor over de huid.

 

Catrice Alluring Red5 De lipstick blijft ook prima op mijn lippen zitten; hij overleeft redelijk een maaltijd (al is het altijd mooier om ‘m dan toch bij te werken) en slijt ook mooi (dus geen gekke randjes). Na een uur of 4 is het wel tijd om ‘m bij te werken.
Door de romige substantie voelt de lipstick ook prettig aan op de lippen.

 

Catrice Alluring Red7

Full Face vind ik de lipstick echt prachtig! De kleur is mooi rood, met een vleugje roze erdoorheen. Door de lipstick te deppen kun je de kleur ook minder heftig aanbrengen als je dat liever hebt.

Ik ben erg blij met de lipstick en ik weet zeker dat ik deze de komende tijd veel ga gebruiken. Over de nagellak ben ik iets minder enthousiast, al vind ik de kleur wel tof!

Deze Limited Edtion ligt momenteel in de winkel, Catrice is te verkrijgen bij Kruidvat en Trekpleister.
De nagellak kost €2,99 en de lipstick is €3,99.

Hebben jullie iets gescoord van deze collectie? Of zou je nog iets willen halen?

Liefs,
Lisa

20 reacties op “Catrice Limited Edition Metallure

  1. Jammer dat de nagellak zo slecht is, maar dat heb ik wel vaker gehad bij lakjes met zo een glanzende finish. Ik heb vorige week beide lippenstiften van deze collectie gekocht, ben er ook helemaal blij mee haha

  2. Wat een chique uitstraling heeft de verpakking! het lakje leek me echt prachtig toen ik ‘m in de verpakking zag, maar streperige lak is nog steeds niet in de mode…
    De lipstick staat je erg mooi :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>