Mijn Favorieten Zomer Lipsticks

IMG_0246

De zomer..de beste tijd van het jaar! Maar wanneer het zonnetje niet schijnt, fleurt een goede lipstick de boel mooi op. Vandaag laat ik jullie mijn favorieten lipsticks zien voor deze tijd van het jaar. Eigenlijk wilde ik mijn top 5 favo zomer lipsticks laten zien, maar ik kon niet kiezen. 10 Lipsticks zijn het geworden ;)

 

IMG_0143

Catrice – Matt About Pink

Mijn nieuwe favoriet. Deze lipstick ligt nog niet zo heel lang in de winkel, maar ik ben er nu al gek op! Een mooie, matte, frisse, roze kleur. Hij blijft echt prima zitten en past overal bij. Ik heb er al eens over geschreven *klik*

 

IMG_0169

Essence – Stay Matte           Smooth Berry

Ook deze is nog vrij nieuw, en wat heeft Essence dat slim bekeken; het zijn werkelijk fantastische lip’glossjes’. Super gepigmenteerd en blijft zo lang mooi zitten. Ik hoef het nauwelijks bij te werken. Dit is een rood-roze kleur, en is lekker fel aanwezig.

 

apocalips

Rimmel – Apocalips        Stellar

Weer een wat nieuwer product; de Apocalips van Rimmel. Ik heb er twee kleurtjes van, maar deze vind ik echt zomers. Ze zijn super gepigmenteerd, echt belachelijk goed gewoon. Ook makkelijk aan te brengen (daar was ik in eerste instantie een beetje bang voor) en ze blijven super lang zitten. Op een dag hoef ik het maar 1 keer bij te werken. De kleur is echt een mooie koraal kleur.

 

IMG_0206

Dior – Rouge               Mazette

Mijn mooie Dior lipstick.. Wat een prachtkleurtje! Hij is wat romiger en daardoor minder gepigmenteerd en langhoudend dan de bovenstaande lipsticks. Maar ook een heerlijk kleurtje. Qua kleur lijkt hij op Matt About Pink (eerste lipstick in dit artikel) maar deze Dior is niet mat, en daardoor komt de kleur er anders uit. Een fijn fris kleurtje.

 

IMG_0214

Catrice -  Mrs. Brightside

Deze lipstick kocht ik alweer ruim een jaar geleden en hij heeft al wat te lijden gehad. Zo is deze lipstick gebroken, en wel zo gebroken dat ik ‘m tot op heden niet heb kunnen repareren. Ik ben dus zuinig op deze mooierd, maar misschien moet ik het maar opgeven en gewoon een nieuwe kopen (zo duur is deze gelukkig niet). Een ontzettend, frisse, glanzende roze kleur. Helaas komt de kleur niet mooi over op de foto, in het echt is ‘ie werkelijk prachtig!

 

IMG_0220

Catrice – Kiss Kiss Hibiskiss

Deze lipstick is prachtig! Een frambozen roze kleur. Ik ben dol op deze kleur. Hij komt uit de Ultimate Shine lijn van Catrice. Hij is mooi shiny, maar houdt best lang.

 

IMG_0225

Mac – Viva Glam Nicki

Dé lipstick waar mijn liefde voor lipsticks mee is begonnen! Dat is dus vrij recent (voor anderhalf jaar geleden droeg ik nauwelijks lipsticks, hoe is dat mogelijk!). Ik zag deze kleur en móest ‘m hebben, en daarmee was meteen mijn lipstickobsessie geboren. Een super felle koele roze kleur. De lipstick is mat en accentueert een beetje de velletjes, maar blijft prima zitten. En hij is zo gaaf!

 

IMG_0229

Mac – Candy Yum-Yum

Wat een gave kleur is dit toch! Überzomers! Een knalroze kleur met een paarse ondertoon. Op deze (wat rare) foto komt de kleur het beste naar voren.

 

IMG_0236

Mac – Speak Louder

Een mooie, donkerroze kleur die richting rood gaat. Ik ben dol op deze kleur! De kleur komt op de foto niet zo mooi over als in ‘t echt. Hij blijft lang zitten en is zo mooi te combineren!

 

IMG_0242

Lancome – Rouge in Love 340B

Mijn nieuwe aanwinst van Lancome waar ik pas over schreef *klik* past hier ook mooi in het rijtje. Een heerlijke frisse roze kleur dat me op de een of andere manier aan lekkere dingen als suikerspin en sorbetijsjes doet denken, jammie! De kleur is wat subtieler en daardoor veel te gebruiken en te combineren. De kleur blijft lang mooi op mijn lippen en voelt erg prettig aan.

 

IMG_0252

My precioussssss <3

Wat zijn jouw favoriete zomer lipstickjes?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

2 reacties op “Mijn Favorieten Zomer Lipsticks

  1. Smooth Berry van Essence – Stay Matte staat je prachtig! :-) Ik gebruik op dit moment veel lipgloss. Vind ik net iets ‘luchtiger’ staan dan lipstick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>