Dr Van Der Hoog – Big Fun Bubblegum Masker

IMG_0270

Toen ik laatst in (een groot filiaal van) Kruidvat was, zag ik een hele verzameling schattige maskertjes liggen. Ze waren afgeprijsd en schreeuwden mijn naam! Ik nam ze alle 4 mee, en besloot vandaag eens de Big Fun Bubblegum te gebruiken.

 

IMG_0255

Kijk dan hoe cute..
V.l.n.r. Tipsy Tequila, Big Fun Bubblegum, Crazy Cupcake en Glitter Glow. Over het algemeen zijn ze allemaal vooral hydraterend (dat was de extra reden voor mij om ze aan te schaffen; als ze alleen reinigend waren geweest had ik er niets mee gedaan waarschijnlijk). Ze komen in zakjes die in het midden dichtgesealed zijn, zodat je ze 2 keer kunt gebruiken, of kunt delen met iemand.

IMG_0262

Vandaag koos ik voor Big Fun Bubblegum. Deze sprak me het meeste aan, en hij belooft een Moisturizing Boost voor mijn gezicht te zijn. Daar kan ik alleen maar blij mee zijn!

IMG_0265

Op de achterkant staat:

Let’s have fun with bubble gum! Dit masker is pure fun. En double your bubble gum fun nu met je beste vriendin! Want met wie wil je liever van dit masker genieten dan met je beste vriendin? Dit Bubblegum masker, op basis van amandelolie, macademia- nootolie en pinksterbloemolie is rijk aan vetzuren. Die laten je huid weer lekker zacht aanvoelen. Aloë Vera kalmeert en meloenextract hydrateert je huid. En Panthenol zorgt voor het natuurlijk herstel van je huid. Dus: Girls just wanna have fun!

Let’s test it!

IMG_0266

Hier kom ik net de douche uit. Mijn huid is wat droog en rood, maar het valt vandaag gelukkig mee!

IMG_0271

Het Bubblegum masker op mijn gezicht aangebracht. Het is een lekkere dikke laag, precies genoeg. En het ruikt…naar bubblegum! Jammie! (Niet té overheersend trouwens.)

IMG_0273

Na een half uurtje zag het er zo uit; er is vrij veel door mijn huid opgenomen! Dat vind ik altijd fijn, dan heb ik het idee dat het écht inderdaad hydraterend is.

IMG_0274

En na. Mijn huid ziet er rustiger uit en de roodheid is weg. Ik heb het idee dat mijn huid inderdaad lekker gevoed en gekalmeerd is. Mijn gezicht voelt in ieder geval zacht en verzorgd aan. Wat een fijn masker!

Ik ben erg tevreden over dit masker. Ik had er niet veel van verwacht, aangezien de goedkope prijs en de uitstraling van de verpakking (alsof ik niet helemaal tot de doelgroep behoor haha). Maar het masker doet wat het belooft, en ruikt bovendien nog heerlijk! Gelukkig staat er op de achterkant dat het masker absoluut niet bedoeld is om van te smikkelen..haha!
Dit masker is dus prima! Nu ben ik nog meer benieuwd naar de rest van deze leukerds!

Dit masker kostte mij (afgeprijst) € 0,99 en was/is te koop bij het Kruidvat. Ik kan zo niet vinden of ze nog verkocht worden, maar ik hoop het wel!

Hebben jullie deze maskers gespot/geprobeerd/in bezit?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

2 reacties op “Dr Van Der Hoog – Big Fun Bubblegum Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>