Wat heb ik de afgelopen maand op mijn nagels gedragen?

Vandaag laat ik jullie weer zien welke nagellakjes ik de afgelopen maand Juni op mijn nagels gedragen heb. Eindelijk is het mooi weer geweest, en werd het zomer. Ik koos dus vooral voor mijn favoriete zomerse lakjes.

IMG_0072

Ik begon de maand met een mooi minty lakje van Essence. Ik ben dol op deze kleur voor de lente en zomer! Op mijn ringvinger heb ik een accent aangebracht met een stickertje van een vlinder; zo cute:) De kleur is 146 That’s what I mint!

IMG_0073

Dit vind ik zo’n prachtig kleurtje, zo heerlijk donkerroze! Pretty:) 108 Ultimate Pink, zeker weten! Van Essence. Met een strikje op mijn ringvinger.

IMG_0074

Dit lakje zat ooit eens in de Glossybox en ik vind ‘m erg mooi. Hij zou er voor zorgen dat je nagels vrij kunnen ‘ademen’ door de nagellak heen, vandaar de aparte naam Air Flow van Bell. Het is kleur nummer 703.

IMG_0075

Mijn moeder gaf mij dit lakje laatst kado. Ze herinnerde zich dat ik laatst een top in precies dezelfde kleur had gekocht en dit lakje past er inderdaad perfect bij. Het lakje is van L’Oréal in 305 Dating Coral; een perfecte koraal kleur.

IMG_0076

Niet echt een zomerskleurtje, dit donkere lakje uit de Floral Grunge lijn van Essence van vorige maand. Maar aangezien ik ‘m wel mooi vond (met het najaar in mijn achterhoofd) nam ik ‘m wel mee en wilde ik ‘m natuurlijk wel op. De naam is amper te lezen, maar volgens mij staat er ’05 Black to the Roots’.

IMG_0140

En omdat ik zo dol op dit kleurtje ben, droeg ik ‘m lekker nóg een keer! That’s what I mint van Essence.

IMG_0162

Dit lakje van Catrice is echt speciaal, wat een kleurtje! Het kleurtje heet 830 Salmon&Garfunkel, en is echt een licht zalmkleurtje. Nude, maar richting oranje. Poeh, moeilijk te omschrijven. Maar echt een gaaf kleurtje vind ik.

IMG_0177

Zo heerlijk fruity is dit lakje van Essence. Van de Limited Edition lijn van vorig jaar: Fruity. (Naam van het kleurtje staat er niet op.) Het is net alsof er aardbeipitjes in dit lakje zitten, het doet me aan een heerlijke smoothie denken, jammie!

IMG_0180

Weer een mooi koraallakje, dit keer van Golden Rose in de kleur 74. Dit lakje zat vorig jaar in de Glossybox en ondanks dat de kleur mooi is, vind ik het geen fijn lakje. Hij lakt super streperig, en ik had 3 laagjes nodig voor een beetje normale dekking. Jammer.

IMG_0278

Aahhhhh Bikini So Teeny van Essie! Een van mijn favo zomer lakjes ever! Met op mijn wijsvinger en ringvinger weer een nagelsticker als accent. Deze nagellak heeft zeker 5 dagen mooi op mijn nagels gezeten (en daarna heb ik het eraf gehaald, maar het had zeker nog een paar dagen meegekund).

IMG_0346

Dit lakje van Essence had ik al een paar maanden nieuw in huis liggen en nog nooit gebruikt. Ik besloot ‘m toch maar eens op te doen ook al vind ik de kleur niet echt zomers. Maar ik vind het een prachtige paarse kleur; ik zal ‘m dit najaar vaker gaan dragen. De kleur is 132 Break Through.

Dit was ‘m weer voor deze maand :)

Liefs,
Lisa

 

 

2 reacties op “Wat heb ik de afgelopen maand op mijn nagels gedragen?

  1. Wat heb je veel nagellak van het merk Essence :-) Erg leuk om te zien wat je afgelopen hebt gedragen aan nagellak. Er zitten hele mooie kleurtjes tussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>