Catrice – Ultimate Colour 250 & 260

Deze twee beautie’s zijn de nieuwelingen van Catrice. Ik ben echt gek op de lipsticks van Catrice. Ik heb alle kleurtjes uit hun assortiment die ik mooi vind (zo’n 16 stuks), dus was erg blij toen er 2 nieuwe kleurtjes aan het assortiment werden toegevoegd. 2 Matte lipsticks nog wel! Laat ik daar nou dol op zijn! Ik hoefde er niet lang over na te denken, en kocht deze twee prachtigerds.

De lipsticks zijn uit de Ultimate Colour lijn, en komen dus in deze zwarte hulzen. Ik vind de verpakking van de lipsticks van Catrice erg mooi; gewoon simpel en klassiek. Wat ze een mooie uitstraling geeft. Ik vind ze er niet goedkoop uitzien. Ook voelen de hulzen zwaar en openen en sluiten de doppen goed.

De twee nieuwe kleuren van Catrice zijn 250 Matt About Pink en 260 It’s A Matt Word.

De 260 (de linker) neigt meer naar rood, en de 250 meer naar roze. De kleuren zien er al prachtig uit in de huls.

 

Een hele mooie, koele, mat roze kleur. Deze kleur doet me sterk denken aan Colourbomb van de Revoltaire Edition afgelopen zomer. Ik vond het zo erg dat het een Limited Edition was, en ben nu zo happy met deze vervangende kleur!

Een matte lipstick accentueert helaas wat droge velletjes, dat is met alle matte lipsticks wel het geval. Dit kun je verminderen door eerst lippenbalsem aan te brengen (wat ik zelf hier vergeten was natuurlijk..).Gelukkig zie je de droge velletjes niet zo snel in het echt, op foto met flits is het wel duidelijk te zien.
Maar, ohh wat vind ik de kleur prachtig!

Full Face. Ik vind deze foto nou niet zo geschikt haha, mijn ooglook (voor een ander artikel gemaakt) past hier niet mooi bij. Wanneer ik deze lipstick draag, pas ik daar normaal natuurlijk mijn ooglook bij aan en dan staat deze kleur echt gaaf.

Een matte, rode kleur. Maar ook weer niet echt rood-rood.

Deze kleur accentueert iets minder de droge velletjes. Ik vind dit zo’n mooie, makkelijke kleur. Hij past overal bij en is dus makkelijker te combineren dan de roze lipstick.

Full Face met 260. In de huls is de kleur echt rood, maar op mijn mond neigt ‘ie een beetje naar roze. Heel apart haha. Maar wel mooi.

Nog even de 2 kleuren naast elkaar geswatsched:

De bovenste is Matt About Pink en de onderste is It’s A Matt Word. Ik ben gek op alletwee de kleuren.

Zoals jullie merken ben ik erg enthousiast over deze 2 nieuwe lipsticks en ben erg blij dat ze aan het assortiment van Catrice zijn toegevoegd. Ze vullen de collectie echt aan.

Pluspunten:
- Mooie kleuren
- Helemaal mat
- Blijven prima zitten
- Geven mijn mond geen uitgedroogd gevoel (zoals sommige matte lipsticks wel doen)
- De prijs
- De verkrijgbaarheid

Minpunten:
- Accentueren toch een beetje de droge velletjes

Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister en deze Ultimate Colour Lipsticks kosten € 3,99 per stuk.

Wat vinden jullie van matte lipsticks?

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

 

 

 

 

 

 

 

 

9 reacties op “Catrice – Ultimate Colour 250 & 260

  1. Mooie kleurtjes! Ik heb alleen maar glanzende lippenstiften, misschien moet ik deze matte van Catrice een keer proberen. Lekker budget, dus als ik het niet mooi vind (wat ik me haast niet kan voorstellen) is dat ook niet heel erg.

    • Ja zeker eens doen ;) Ik heb me ook nog niet zo lang geleden aan matte lipsticks gewaagd, en ik ben echt fan haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>