Boots – Foot Scub & Foot Cream

IMG_2141

Ik heb het grote genoegen dat er bij mij in de buurt een Boots zit :) Awesome! Hier loop ik alleen niet zo vaak binnen, geen idee eigenlijk waarom niet! Maar laatst moest ik er toch zijn, mijn apotheek zit er namelijk bij in, en ik sloop even langs de verzorging. Ik besloot dit fijne duo mee te nemen en rekende dit paar af.

IMG_2138

Ik viel vooral op het uiterlijk. Het ziet er strak uit, zonder teveel poespas. Ook hou ik van mint in voetproducten. Ik had toevallig toch echt een voetscrub en crème nodig, maar toen ik ‘marshmallow’ zag staan op de foot cream was ik verkocht haha. Wie wil nou geen voeten die naar marshmallows ruiken? ;)

IMG_2143

Ik begin bij de foot scrub aangezien je dat ook als eerste gebruikt. Deze heet voluit; Invigorating Foot Scub with mint, calendula and apricot seed. Klinkt goed!

dop

De tube gaat lekker makkelijk open en dicht. Dit is ook hygiënisch, zeker een pluspunt! De geur is subtiel, maar aanwezig. Heerlijk!

achterkant

De achterkant met de ingrediënten en instructies. Ik scrub mijn voeten altijd als ik aan het douchen ben, het liefst als ik een wat langere douche of bad neem. Dan is mijn huid lekker week en dat scrubt makkelijker.

Ik vind dit echt een heerlijke scrub, de fijnste voetscrub die ik tot nu toe gehad heb. De korrel is precies groot genoeg en het doet wat ik wil; mijn voeten zachter maken. Het irriteert niet en beschadigt mijn huid niet (het is dus geschikt voor de gevoeligere huid).

IMG_2147

Dan de Foot Cream. Dit gebruik ik altijd na het douchen, voor ik sokken aantrek. (Ik doe dit wel altijd in de avond, anders blijven je voeten super vet in je schoenen, dat lijkt me minder comfortabel haha.)
De crème heet voluit: Deep Moisturising Foot Cream with mint, lavender and marshmallow.

IMG_2148

Op de deksel staat de standaardwaarschuwing (uit de buurt van kinderen houden, geen oogcontact etc.) plus dat je het product royaal moet aanbrengen op schone, droge voeten.

IMG_2149

Zij-etiket. Het is 24 maanden houdbaar en bevat 100ml, wat best een aardige pot is.

IMG_2151

De crème. Ook dit heeft een subtiele geur. Ik ruik vooral de mint en lavendel, helaas ruik ik dus geen marshmallow! Maar het is een heerlijke, frisse geur, precies zoals ik die wil hebben op mijn voeten. De crème zelf is niet te dik en niet te dun, precies goed. Het smeert fijn uit, en trekt redelijk snel in, maar laat nog wel even een vettig laagje achter. Dus het is handig om hierna sokken aan te doen en het ‘s avonds aan te brengen.
Mijn voeten voelen heerlijk zacht en verzorgd aan.

Ik ben erg tevreden over dit duo; het scrubt en verzorgt mijn voeten prima en zorgt ervoor dat mijn voeten in goede conditie blijven. Voeten hebben nogal wat te lijden, dus ze af en toe verwennen is geen overbodige luxe.

Voor zowel de foot scrub als de foot cream betaalde ik (ongeveer) €3,49. Te koop bij Boots.

Hebben jullie al iets van Boots?

Liefs,
Lisa

 

9 reacties op “Boots – Foot Scub & Foot Cream

    • Haha ja, een voetscrub is misschien wel een overbodige luxe (je kan ook vast met een gewone bodyscrub ze scrubben) maar deze is toch wel errúg fijn:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>