NIEUW van Catrice – Nagellakjes

Laatst nam ik dit mee van de Kruidvat, alles van de nieuwe collectie van Catrice:

IMG_2248

Jullie hebben mijn artikel over de blush al kunnen zien. Vandaag laat ik de nagellakjes zien die ik meenam.

IMG_2261

Er zijn meerdere nieuwe lakjes aan het assortiment van Catrice toegevoegd, maar deze 2 spraken me het meest aan (en ik mag niet van mezelf altijd álles kopen ;) )
Het linker lakje heet Miami pINK en de glitter is Kitch Me If You Can.

IMG_2233

Miami pINK is een prachtig donkerroze kleurtje, met een blauwe ondertoon door de blauwe shimmer dat erin zit. Ik had er hoge verwachtigingen van.
Helaas werd ik teleurgesteld.. Het dekt niet goed; ik had 3 laagjes nodig voor dit resultaat en nog zie je mijn nagel ‘tips’ erdoorheen schijnen. Dat ben ik niet gewend, foei Catrice!
Ook droogde de nagellak nogal slordig op; overal kreeg ik bubbeltjes in de lak. Alsof er allemaal lucht onder zat. (Je ziet het vooal bij mijn pink en een beetje bij mijn ringvinger.) Dat gebeurt nou ook niet vaak, dus ik geef het lakje toch de schuld. Hierdoor bleef de nagellak dan ook niet lang zitten (na 24 uur begon het alweer te chippen..).

IMG_2245

Het tweede lakje is een prachtige (top) coat dat bestaat uit roze glitters in verschillende formaten. Het is echt een mooie oudroze kleur, maar ik kreeg het helaas niet goed op de foto. Ik besloot ‘m over een roze nagellak te dragen, zo krijg je een beetje het idee van de kleur. Op de bovenste 2 foto’s zie je de kleur ook redelijk goed.
Door deze Kitch Me If You Can bleef de nagellak wel zo’n 4 dagen zitten. Dat vind ik voor Catrice lakjes erg goed! Over dit lakje ben ik zeer te spreken!

Over Kitch Me If You Can ben ik erg tevreden, over Miami pINK helemaal niet. Dat laatste vind ik erg jammer, want de kleur vind ik echt prachtig! De namen zijn weer erg leuk gevonden.
Eén klein minpuntje trouwens; de verpakking. Op de eerste foto is goed te zien hoe schots en scheef die doppen steeds zijn. Ik heb het idee dat die doppen wel wat steviger gemogen hadden.

Deze lakjes zijn aan het assortiment van Catrice toegevoegd en kosten €2,99 per stuk. Te koop bij de drogist.

Hebben jullie al iets uit het nieuwe assortiment?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “NIEUW van Catrice – Nagellakjes

  1. Ik heb vandaag eentje gekocht van catrice maar of hij nieuw is weet ik niet….ik geloof het niet. De kleur nummer 14 – purple reign & daarover draag ik van essence de nieuwe 3D topcoat only purple matters. I love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>