NIEUW van Catrice – Defining BLUSH

IMG_2250

Ik heb natuurlijk de schappen van Catrice en Essence goed uitgepluist door al het nieuws dat de schappen vult sinds zo’n 2 weken. Ik heb van allebei de merken alles gekocht wat mij zo interessant leek, en ik laat jullie vandaag de blush zien van Catrice.

IMG_2193

Er is een nieuwe blush toegevoegd aan het assortiment van Catrice; 070 Pinkerbell. Dit is een prachtige mat roze kleur.

IMG_2194

IMG_2192

IMG_2191

En zoals hier goed te zien is, beschadigde ik meteen de poeder bij het openen van het doosje..Wat jammer! Maar ik besloot toch maar foto’s te maken; beter iets dan helemaal niets.

blush1

De kleur zonder flits. Hier zie je goed dat het een koele roze kleur is. Nice!

zonder flits

Swatch zonder flits.

met flits

Swatch met flits.

IMG_2206

Ik zonder blush.

IMG_2208

En met de blush.

Ik ben super tevreden over de blush. De pigmentatie is top; niet te sterk maar zeker niet te slap (haha ik noem het maar even zo). De kleur is mooi op te bouwen en geeft een perfecte gezonde, frisse blos op de wangen. Ik merk nu door deze blush dat ik toch wel erg fan ben van matte blushes. En de kleur..Ik vind hem fantastisch. Het doosje voelt stevig aan, en ik vind het wel mooi dat ‘ie doorzichtig is. Wat goed van Catrice dat ze deze blush aan hun assortiment hebben toegevoegd, ik ben fan!

De blush kost tussen de 3 en 4 euro (de prijs is moeilijk terug te vinden op het bonnetje; alles staat daar als Make-up Catrice) en is te koop bij de drogist.

Wat vinden jullie van deze blush? Hebben jullie al iets aangeschaft uit het nieuwe assortiment?

Liefs,
Lisa

3 reacties op “NIEUW van Catrice – Defining BLUSH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>