Gedragen nagellak: Augustus

In dit artikel laat ik iedere maand zien wat ik de afgelopen maand op mijn nagels gedragen heb en aangezien ik toch wel gemiddeld 2 keer in de week mijn nagels van een ander kleurtje voorzie, heb ik weer genoeg foto’s voor jullie ;)

IMG_1676

Ik begon de maand met een perfect baby-roze kleurtje van Rimmel. Dit is mijn eerste lakje van dit merk, en ik was erg benieuwd! De kleur heet (volgens mij, want het staat op een vreemde plek) 262 Ring a Ring O’Roses. Ik vind de kleur perfect, maar het droogde erg bubbelig op..Maar misschien kwam dat door het warme weer. (Het is nu koeler, en ik ga het lakje vanavond weer eens proberen.)

IMG_1816

Van de nieuwe LE lijn van Essence, Me & My Icecream kocht ik alleen dit lakje in 01 Ben&Cherries. Een erg mooi milky-roze kleurtje. Hij dekte beter dan verwacht!

IMG_1908Een oude favoriet, dit lakje van Gosh. Zo heerlijk roze! Kleurtje 569. Ik lakte er een matte topcoat overheen en op de ringvinger hield ik ‘m shiny met een leuk nagelstickertje.

IMG_1984

Even geen roze haha! Ik koos deze heerlijke babyblue kleur van Catrice uit The Candy Shock LE. Play It Blue heet deze en ik vind de kleur echt mooi. Ik hou milky kleurtjes. Ook deze dekte beter dan verwacht en heb ik met een matte topcoat afgemaakt.

IMG_1986

Een nieuw lakje van Catrice! 29 Will You Berry Me?! Een prachtige bessen-paars kleurtje, mooi voor de herfst.

IMG_1987

Dit groene lakje lag al een hele tijd in mijn bakje van lakjes die ik wilde gaan gebruiken. Navigate Her van Essie. Ik heb niet zoveel met groen, maar toch vind ik dit lakje wel mooi. Het is gewoon groen, geen turqoise-achtig groen, geen mint groen, maar gewoon groen. Met een glittertopcoat afgemaakt. Dit lakje bleef trouwens erg lang zitten voor mijn doen; zo’n 5 dagen. <3 Essie

IMG_2017

Oehh, dit lakje vind ik zo leuk! Essence heeft ook een paar nieuwe lakjes in hun assortiment waaronder dit lakje met Liquid Sand Effect (al noemen zij het Sparkle Sand). Dit is kleur 163 Hey, Nude! Dit lakje komt nog een keer voorbij in een artikel binnenkort.

IMG_2124

Ook dit is een nieuw lakje van Essence; 154 Pink&Proud. Ik vind het eerlijk gezegd niet echt roze, eerder paars. Maar het effect is mooi en het kleurtje ook. Op mijn ringvinger gebruikte ik 3D Flitters uit de nieuwe Effect Nails lijn van Essence in 05 Miss Champagne. Ook hierover later meer :)

IMG_2234

Nóg een nieuw lakje van Catrice; 43 Miami pINK. Een mooi roze kleurtje, met blauwachtige glitters erin. Hier volgt ook nog een blogpost over.

IMG_2247

En alweer het laatste lakje van deze maand was een oude favoriet van Catrice, samen met een nieuwe topcoat van Catrice. Het oudroze lakje is van The Ultimates Nudes lijn die nog steeds te koop zijn. Dit is kleur 090 Karl Says Très Chic, en de topcoat van Catrice 45 Kitch Me If You Can. Over dit laatste lakje volgt uiteraard ook nog meer.

Dit waren alweer mijn gedragen lakjes van Augustus :)

Wat voor nagellakjes hebben jullie veel gedragen de afgelopen tijd?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Gedragen nagellak: Augustus

  1. Leuke lakjes! Ik vind vooral de de lakjes van Catrice en Hey Nude! van Essence er erg mooi uitzien. Zelf heb ik de afgelopen tijd vooral blauwtinten en glitters op gehad, met af en toe een keer wat rood of roze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>