Spa Online + Gave WINACTIE! GESLOTEN

Iedereen weet dat ontspanning hand in hand staat met beauty. Wanneer je ontspannen bent, straal je meer en voel je je gewoon beter in je vel. En dat komt je uiterlijke en innerlijke schoonheid alleen maar ten goede.
Je kunt ontspanning zoeken door je geliefde hobby uit te oefenen, lekker van de zon te genieten of een boek lezen, maar je kunt ook een dagje naar de spa gaan.

 

wellness-spa

Het idee van een spa of een wellnessresort vind ik heerlijk, maar ik ben er maar 1 keer in mijn leven geweest. Ik denk heel regelmatig ‘binnenkort wil ik toch echt weer eens een dagje spa doen’, maar het komt er gewoon niet van. Een heel dagje chillen..hmmmm…dat klinkt toch hemels?

 

01-wellness

Een overzichtelijke site als SpaOnline.com is dan een uitkomst. Mensen zoals ik die nog genoeg spa’s uit te proberen hebben, kunnen op deze site heel veel wellnessresorts vinden, met elkaar vergelijken en met een goede aanbieding een entreekaartje scoren.

Met meer dan 80 sauna’s, thermen en sparesorts is SpaOnline.com de grootste boeking site van Nederland en België. Zij werken al meer dan 3 jaar voor grote en kleine spa’s, sauna’s en thermen in heel Nederland en België.

 

wellness

SpaOnline.com is uitgegroeid tot de grootste boekingswebsite voor Spa’s & Wellnessresorts in Nederland en België. Via deze site kun je verschillende spa’s in Nederland en België met elkaar vergelijken en hierbij kun je ook gelijk boeken. Zo vind je hier diverse aanbiedingen, met minimaal 10% korting en lees je reviews van andere bezoekers. De site is overzichtelijk, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken. Het fijne is dat er een actieve klantenservice aanwezig is. Naast telefonisch contact of via de mail, kun je ook online chatten met de klantenservice. Zo krijg je snel een antwoord en kunnen ze je verder helpen met je vraag.

 

wellness-300dpi1

En nu het goede nieuws; Ik mag van Spaonline 2 Spa vouchers weggeven aan 1 winnaar!!

Wat moet je doen om kans te maken?

- Like de Facebook Pagina van Spa Online
- Volg mij op Bloglovin’ 
- Laat in de comments weten dat je aan de winactie meedoet
- De winactie loopt tot 6 juni

Veel succes iedereen!

 

Liefs,
Lisa

 

Bron: 1,2,3,4

9 reacties op “Spa Online + Gave WINACTIE! GESLOTEN

  1. Wat een toffe winactie! Ik weet alleen niet of ik de vouchers ook echt zou gebruiken (ik ben daar nog best vergeetachtig in), dus ik gun het een ander meer!

  2. Ben momenteel hard aan het studeren en kan wat ontspanning gebruiken. Het is al weer lang geleden dat ik een spa heb bezocht, dus zou super zijn!

    Ik volg Spa online op FB en volg je op Bloglovin + post geliked!

    Liefs & nog veel succes met de site
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>