MUA – Nailpolish

 

MUA4Zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten is eindelijk het Britse budgetmerk MUA overgekomen naar Nederland :) Ook ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en heb meteen laatst 3 items aangeschaft. Vandaag laat ik jullie de nagellak zien die ik kocht.


MUA1 Het potje is vrij klein, kleiner dan de meeste nagellakjes die ik in mijn stash heb. Op het potje staat niet hoeveel ml ‘ie bevat.

 

MUA2 Het kleurtje wat mij het meeste aantrok: Bold Blue. Een prachtig zomerskleurtje.

 

MUA5 Over de kleur was ik meteen heel enthousiast. Over het lakje zelf..mehh.. Ik vind het kwastje net wat aan de kleine kant. Maar wat ik het meest vervelende vond, was dat de lak erg streperig lakte. Ook dekt ‘ie niet echt goed, waardoor ik zeker 3 laagjes nodig had voor mijn nagels volledig bedekt waren.

 

MUA3 Daar komt nog eens bij dat het lakje ook stroperig was, waardoor de nagellak erg langzaam droogde en bubbeltjes vertoonde. Doordat de nagellak zo langzaam droogde, zie je mijn kussenafdruk terug in de nagellak. (Als ik ga slapen en mijn handen onder of op mijn kussen leg, zie je dat terug in nagellak die dan nog niet goed is uitgedroogd, zoals bij dit lakje van MUA.)

 

MUA6

De kleur vind ik prachtig, maar verder ben ik niet enthousiast over dit lakje. Trouwens nog 1 pluspuntje dan: de lak bleef wel 4 dagen goed zitten zonder te chippen. Maar verder..pff nee, toch echt niet. Ik ga niet snel een nieuw lakje van MUA aanschaffen.. Jammer.

De nagellak kost €2,49 en MUA is sinds kort te koop bij een aantal Kruidvat vestigingen.

Hebben jullie al iets van MUA geprobeerd?

Liefs,
Lisa

13 reacties op “MUA – Nailpolish

  1. Ik heb dat ook met een lakje van MUA. Baal er zo van, want de kleur die ik heb is zo mooi. Ik zou ook niet snel een lakje kopen van MUA. liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>