NOTM: September

Een nieuwe maand betekent hier op Beautybabbels een nieuw overzicht van mijn Nails Of The Month, met dit keer ofcourse September ;) . Dus laten we er niet verder omheen draaien, en gewoon kijken of ik al wat meer herfstige kleurtjes gedragen heb.

 

NOTM1Essence – Naughty and Pink!

Ik was nog geheel in de zomermood, dus koos begin September nog voor een knalroze lakje. Dit is een van mijn favoriete kleurtjes, dus dit zal ook de komende maanden af en toe nog terugkomen denk ik..

NOTM2Essence – Do You Speak Love?

En daar is ‘ie dan; het eerste herfstlakje van dit jaar ;) Ik koos voor een dieprode kleur die gewoon erg mooi en klassiek is. Mijn gellak was trouwens wel vreemd aan het doen de laatste tijd; vandaar de bobbeltjes in mijn lak.

NOTM3Bell Air Flow – 703

Daarom koos ik weer voor een gewone lak (en niet meer gellak). Dit zachtblauwe/lavendel kleurtje is ook een favoriet van mij. Wat een prachtig kleurtje he?

NOTM4Essie – Cute As A Button

Oeps, weer een zomers knalkleurtje ertussen haha! Ach ja, dat is ook niet gek met dat heerlijke weer dat we de laatste tijd nog gehad hebben :) Dit leuke peachy kleurtje van Essie vind ik zo zomers!

NOTM5Essence – Hello Rosy

Een nieuw Sparkle Sand Effect lakje van Essence in de schappen! Deze moest ik natuurlijk testen. Het kleurtje vind ik best leuk, al sleet de nagellak erg snel af zoals te zien op de foto.

NOTM6Rimmel – Sir, Yes Sir!

Op mijn Kruidvatkaart stonden genoeg punten om een gratis nagellakje van Rimmel mee te nemen. Ik koos voor deze donkerpaarse kleur omdat ik volgens mij nog niet zo’n lakje bezit. Op mijn ringvinger probeerde ik voor de allereerste keer een nailart met behulp van een boterhamzakje. Ik vond ‘m best geslaagd voor een eerste poging.

NOTM7L’Oréal – Midnight Mistress

Dus ik probeerde het bij deze donkerblauwe kleur gauw nog eens. Dit keer vond ik het iets minder geslaagd, maar het is erg makkelijk en snel gedaan. Ik ga dit zeker nog veel vaker doen. Deze donkerblauwe kleur is trouwens een van mijn lievelingslakjes in de herfst/winter.

NOTM8Hema – 804

Toen het vorig weekend nog zo’n 23graden was, vond ik een vrolijk, knallend lakje wel zo passend en koos daarom voor een mooi nagellakje van de Hema. Ik blijf dit ook echt een mooierd vinden!

NOTM9Essence – Miss Universe

Ik sloot deze maand af met nog een winterfavoriet van mij; Miss Universe. Normaal hou ik niet zo van groen, maar dit donkergroene lakje is het helemaal voor mij. Met een watermarble nailart! Dit vind ik echt zo gaaf, maar ik moet nog flink gaan oefenen..

Is het jullie trouwens opgevallen dat mijn nagels gedurende deze NOTM steeds korter worden? Ik weet niet wat het is, maar mijn nagels blijven breken de laatste tijd :(

Welke kleurtjes hebben jullie de afgelopen maand veel gedragen?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “NOTM: September

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>