Hema Longer Lasting Lipstick 05

 

IMG_7816

 

Lipsticks, ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik hou altijd van make-up, maar ik ga vaak door fase’s heen. Zo hou ik me maanden lang meer bezig met de perfecte concealer vinden, dan weer met een goede highlighter, om een paar maanden later weer helemaal into haar te zijn. Maar lipstick verveelt nooit. Wanneer ik voor een make-up schap sta, check ik altijd uitgebreid de lipsticks. En op die manier kwam ik ook voor het Hema schap te staan..kijkend naar de prachtige lipsticks..en nam deze Nummer 05 mee naar huis.


IMG_7814
De huls viel me meteen op. Want deze had ik nog niet eerder gezien. Een strakke zwarte, matte huls die er stevig uitziet. Longer Lasting Lipstick genaamd.

 

Hema 05 Hema no05 Ik koos voor dit kleurtje omdat het een mat, rode kleurtje is. Een van mijn favoriete lipstick kleurtjes.

Volgens Hema:
De sterke dekking staat garant voor een langhoudende, mooie kleur op de lippen. De romige crèmeformule houdt de lippen ook de hele dag zacht en soepel.

 

IMG_7818 Wat een pigmentatie! Dit is van een keer over mijn hand vegen. De kleur spreekt me heel erg aan, het is echt een perfecte rode kleur. Neigt niet naar roze, en neigt niet naar paars; hij is gewoon echt rood.

 

lippen zonder lipstickZonder.. (Zie trouwens hoe ongelijk mijn liplijn loopt..het is heel frustrerend en lastig om goed lipstick aan te brengen!)
lip met lipstick En met. Wauw! De kleur spat van het scherm af. I love it!

Hema lipstick

 

Natuurlijk ook een Full Face met deze prachtige 05. Ik vind het een geweldige lipstick, ik ben zo positief! Het was even wennen omdat de lipstick iets smaller is dan ik gewend ben, maar dit werkt ook gewoon prima. De lipstick is voor een matte lipstick (die vaak stroef aanbrengen) best fijn om over mijn lippen te smeren. Het smeert niet als boter, maar dat kan ook niet met een matte lipstick. Hij blijft ook goed op z’n plek zitten en overleeft gerust een maaltijd en een drankje. En wanneer ‘ie slijt, slijt ‘ie ook mooi, en niet heel ongelijk (als je snapt wat ik bedoel..).

Ik ben dus heel tevreden met deze lipstick van de Hema, en ga gauw ook de andere kleurtjes eens bekijken. Voor deze Longer Lasting Lipstick betaalde ik €3,50, wat ik een heel mooi prijsje vind.
Hema test ook niet op dieren, dus nog een plus :)

Wat vinden jullie van deze lipstick? Hebben jullie al eens kennis gemaakt met deze Longer Lasting Lipsticks?

Liefs,
Lisa

18 reacties op “Hema Longer Lasting Lipstick 05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>