NOTM: Januari

We zitten alweer in Februari, een nieuwe maand dus, en dat betekent maar 1 ding: een overzicht van mijn gedragen nagellak van de afgelopen maand, oftewel een Nails Of The Month!

IMG_4129

Art de Lautrec – 443

Dit lakje kocht ik in de Kerstmarkt van Valkenburg, en schreef er ook een artikel over. Ik vind de kleur prachtig, en al dekt ‘ie pas in 3 laagjes, ik gebruikte hem in januari met liefde!

 

IMG_4158Catrice – Be My Millionaire
Catrice – Kitch Me If You Can (Glittertopcoat)

Deze combi bedacht ik spontaan, en ik vind ‘m wel geslaagd. Lekker feestelijk en kil; past goed bij de tijd van dit jaar. Deze combi bleef zo’n 4 dagen mooi zitten.

 

IMG_4239Essence – The Awesome uit Superheroes

Een lakje uit de leuke Superheroes collectie. Ik ben echt blij met dit lakje; ik vind het een mooie kleur, leuke glitters en goede dekking. Ik schreef er een artikel over.
IMG_4247

Anny – Queen Of The Night (met een glittertopcoat)

Queen Of The Night is mijn favoriete winterlakje en ik draag ‘m regelmatig en met veel plezier. Dit keer maakte ik ‘m iets feestelijker (om de december maand nog even vast te houden) met een glittertopcoat.

 

IMG_4305Lakier Star (naam onbekend, er staat alleen Pools op de achterkant)

Nog een lakje van de Kerstmarkt uit Valkenburg. Een perfecte rode kleur en een leuk flesje. Ik kon geen naam vinden aangezien alles in het Pools op de achterkant stond haha. Ik deed er een glittertopcoat overheen, ook uit dezelfde Kerstmarkt.

 

IMG_4313Essence – Free Hugs (met een glittertopcoat)

En even verlangde ik terug naar de zomer en de vrolijke kleurtjes. Ik besloot mijn favoriete kleurtje te gebruiken; een bubblegum roze. Heerlijk, ik krijg spontaan trek en zin in de zomer! Maar ik maakte ‘m iets ‘ijziger’ door er een glittertopcoat overheen te doen.
IMG_4314

Essence – The Awesome uit Superheroes

Dit lakje was afgelopen maand toch wel een grote favoriet en daarom besloot ik ‘m gewoon nog een keer te dragen. Dit lakje is vanwege de glitters wel wat lastiger eraf te halen, maar dat voorkom ik door er een peel-off basecoat onder aan te brengen. Dan trek ik die hele glitterzooi er in 1 keer af!

 

IMG_4316 Essence – Fantastic Girl

Oeh, dit lakje vond ik zo tof! Het lakje dat van kleur verandert. Hij is paars wanneer het koud is, en roze wanneer het warm is. Supertof! Deze droeg ik de afgelopen maand ook 2 keer. Ik schreef er ook een artikel over.

 

IMG_4377Catrice – Mermaid My Day

Ik sloot de maand af met een prachtig zee-blauwe kleurtje, met een glittertopcoat. Schijnbaar had ik de afgelopen maand nogal behoefte aan extra ‘sparkle’ haha.
Inmiddels heb ik mijn nagels wat geknipt aangezien er ineens 3 nagels afbraken :(

Wat voor nagellak hebben jullie de afgelopen maand veel gedragen?

Liefs,
Lisa

 

13 reacties op “NOTM: Januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>