Essence Superheroes – Fantastic Girl (Thermo Effect)

 

IMG_4189

De nieuwe Limited Edition van Essence ligt alweer in de winkels; de Superheroes lijn. Ik ging naar de Kruidvat waar het eindelijk in de schappen lag, en nam onder andere de nagellak mee waar ik stiekem voor kwam; de Thermo Effect die reageert op warmte. Ik was echt blij dat ‘ie er nog lag.

essence superhero

Ik ging natuurlijk voor dit lakje omdat het op warmte moet reageren; paars voor koud, en roze voor warm. Ik heb nog nooit zo’n lakje gehad, dus deze móest ik hebben.

essence fantastic girl

De kleur heet ‘Fantastic Girl’, en de kleur zoals ‘ie in het potje zit, is paars.

essence superheroes

Een prima kwastje, dat in 1 keer mijn gehele nagel bedekt.

IMG_4181

Hier heb ik de nagellak net op, en waren mijn handen nog erg koud. Ik heb 3 laagjes moeten gebruiken, en de lak is (koud) erg mooi paars.

IMG_4185

Ik besloot het te testen door eerst mijn vingers onder de koude kraan te doen, en de lak bleef mooi paars.

IMG_4186

Hierna hield ik mijn nagels onder de warme kraan, en ja hoor; het werd roze!

IMG_4187

Hier zie je grappig het kleurverschil: ik hield mijn vingers onder de warme kraan en mijn duim was alweer aan het ‘afkoelen’ en werd daarom alweer paars.
Je ziet alleen onder de 3 laagjes in het roze mijn nagels nog doorschijnen, dat is een minpuntje.

IMG_4188

En zo ziet het er uit als ik het gewoon lekker warm heb; mijn nagelbed is dan roze en de topjes zijn dan paars (want die krijgen mijn lichaamswarmte niet mee). Dit geeft zo’n grappig effect!

Ik ben erg tevreden over deze nagellak; ik vind ‘m zo origineel dat ik blij ben dat ik ‘m heb weten te scoren. De nagellak lakt prima, droogt snel en blijft goed op de nagels zitten (het blijft een paar dagen mooi). En dat ‘ie van kleur verandert is echt top!
Het enige nadeel, is dat de nagellak in 3 laagjes net niet genoeg dekking geeft wanneer ‘ie roze kleurt (maar in paars dus wel).

De Superheroes collectie ligt nu in de winkels, en deze nagellak kost €1,99.

Wat vinden jullie van deze nagellak? Hebben jullie iets gescoord uit deze collectie?

Liefs,
Lisa

18 reacties op “Essence Superheroes – Fantastic Girl (Thermo Effect)

    • Bedoel je dit soort van kleurveranderende nagellak? Nee, ik heb het nog nooit eerder gezien in de winkels. Misschien kun je op internet wat rondsnuffelen..

  1. ik heb 1 kleurtje van deze collectie meegenomen. die wat jij op hebt, heb ik niet gekozen omdat ik niet zo van paars hou. maar nu ik zie dat het vooral roze is en dat het effect echt heel gaaf is, heb ik spijt dat ik m niet heb meegenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>