Geur Review Prada – Candy & Giorgio Armani – Sì

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een geur-review heb geschreven. Ik vind dat ik niet zo goed ben in het omschrijven van geur, dat vind ik toch best lastig.
Maar ik heb weer 2 proefmonstertjes waar ik best enthousiast over ben, en het leek me wel leuk om dit even te delen :)

prada-candy

Omschrijving:

Prada Candy is puur plezier in een spannende, betoverende verpakking. Een explosie van fel roze en goud brengt Candy onze wilde kant aan het licht.
Prada Candy Eau de Parfum
is een geur die perfect is voor een romantische gelegenheid. Deze geur voor vrouwen is een elegante mix van muskus noten in de top en sensuele balsamico vanillinezuur en benzoë in het hart van de geur. De geur eindigt met de zoete moderne geur van karamel.
Draag deze geur van Prada op een eerste date of een andere belangrijke gebeurtenis met iemand van wie je houdt, en laat een indruk achter die niet snel te vergeten is.

Geurnoten:

Topnoten: muskus
Hartnoten: benzoïne (een soort harde boomhars)
Basisnoten: karamel

Mijn Mening:

De eerste keer dat ik Prada Candy rook, vond ik ‘m niet echt lekker. Dat vond ik jammer, want ik wilde dit geurtje wel lekker vinden vanwege de gave verpakking en leuke naam (I am a candy lover). Maar dit was een tijdje geleden in de Douglas. Toen ik dit geurtje (proefmonstertje) van mijn moeder kreeg laatst, vond ik ‘m inmiddels wel erg lekker!
Hij is heerlijk zoet, toch wat fris, speciaal en blijft gedurende de dag goed hangen. Het geurtje is lekker typisch, en daar houd ik van; het moet te onderscheiden zijn van andere geurtjes.
Dit geurtje gaat op mijn verlanglijstje.

Prada Candy is te koop bij de luxere drogisterij en kost €56,25 voor 30ml.

 

 

 

 

sii

Omschrijving:

Giorgio Armani omschrijft Sì als chic, sensueel, intens en zacht gelijkertijd. Een geur die op de huid blijft hangen en de zinnen bedwelmt.
Sì Armani parfum belichaamt de moderne vrouw, een onweerstaanbare mix van elegantie, kracht en verfijning. Zowel chic, intens als zacht. Sì is een herinterpretatie van de Chypre parfums, een sluier over de huid die de zintuigen prikkelt.

Geurnoten:

Topnoten: zwarte bessen
Hartnoten: vanille, patchoeli
Basisnoten: amber, muskus

Mijn Mening:

Dit vind ik nou echt een heerlijk geurtje! Ook heerlijk zoet, maar ook zwoel. Ik hou van vanille, patchoeli en amber. En de zwarte bessen maken het toch weer niet te zwaar en geven er een fris tintje aan, heerlijk!
Ook dit luchtje blijft lekker lang hangen. Ik denk dat ik dit geurtje lekkerder vind dan Candy, dus deze gaat ook zeker op mijn verlanglijstje!

Giorgio Armani is te koop bij de luxere drogisterij en Si kost €54,45 voor 30ml.

Wat denken jullie van deze geurtjes; is het iets voor jou?

Liefs,
Lisa

 

Bron 1, 2.

8 reacties op “Geur Review Prada – Candy & Giorgio Armani – Sì

  1. Armani si lijkt mij heerlijk! Leuk om toch over geurtjes te schrijven. Ik vind het ook altijd erg lastig om geuren te omschrijven, toch heb je het goed gedaan!

  2. Leuke reviews! Ik had een testertje van Si, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Prada Candy vond ik ook niet zo lekker toen k hem getest had bij de Douglas, misschien moet ik hem maar nog een kans geven :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>