Een Glittertip uit het Kruidvat

Ik was vandaag in het Kruidvat en kan het niet laten om een paar tips met jullie te delen.
Wat ik daar namelijk tegenkwam, waren een potje (rode) glitter en schoenenstickers!

IMG_4190

Herinneren jullie mijn artikel nog over schoenenstickers? Daarin liet ik zien hoe ik een paar heels oppimpte met gave schoenenstickers. En nu waren ze daar gewoon bij het Kruidvat! Ik heb snel een setje meegenomen, voor €1,99!

IMG_4192

Er waren een aantal verschillende schoenstickers, waaronder een rode, een roze met glitter en deze goud met glitter die ik meenam.

IMG_4194

Als je altijd al schoenenstickers hebt willen uitproberen, ga dan eens kijken bij het Kruidvat! Het is een stuk goedkoper. (En als je niet weet wat schoenenstickers precies zijn of wat je er mee kunt, lees dan even mijn artikel terug.)

 

IMG_4197

En toen ik dit potje glitter zag, moest ik meteen aan een supergave DIY van Mascha denken: de glitterpump. Ik vond die zo tof, dat ik ben wezen uitkijken naar losse glitter. Maar dat was nog niet zo makkelijk, tot ik hier in het Kruidvat er tegen aanliep.

De meeste glitterpotjes, waren te klein (en duur in verhouding), of niet echt geschikt voor een DIY. Deze zijn perfect!

IMG_4198

Ik heb nog geen schoenen op het oog die ik ga ‘verglitteren’, maar misschien dat ik in de sale goedkope, saaie pumps scoor die ik dan zelf kan pimpen met deze glitter :)

De glitter kostte €0,99 maar was 50% dus ik heb dit potje maar voor 50cent! Er waren meerdere kleuren (paars, blauw) maar helaas geen zilver, dus ik koos maar voor rood. Misschien had ik nog wat meer moeten scoren..?

Misschien hebben jullie wat aan deze tips, of heb ik jullie op een idee gebracht.

Liefs,
Lisa

 

7 reacties op “Een Glittertip uit het Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>