Pimp Your Heels met Liquid Heels (Schoenen Stickers)

Ik schreef een tijdje geleden dit artikel over de Liquid Heels, oftewel schoenenstickers waar je je schoenen mee oppimpt. Ik kreeg er veel reacties op, iedereen was zo enthousiast. Ik vind het concept ook echt zo gaaf! En wat was ik blij dat ik een setje mocht uittesten. Dus bij deze; I Pimped My Heels met de Liquid Heels!

pimp your heels

IMG_1962

Ik ontving mijn setje in deze super leuke envelop!

IMG_1967

Ik koos voor de roze met kant schoenensticker. Zo mooi en klassiek, en ook makkelijk te combineren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg lang heb getwijfeld over welke ik nou zou kiezen; er is zoveel keuze!

IMG_1970

IMG_1973

Op de achterkant staan heel duidelijke instructies. Zelfs de grootste klunzen onder ons (zoals ik) moeten dit klusje kunnen klaren.

 

IMG_1982

In de envelop zitten 2 schoenenstickers, instructies en een (scherp!) mesje.

 

IMG_2425

Ik koos voor een simpele zwarte pump om te pimpen, die wel een kleurtje kan gebruiken.

 

onderkant van schoen

De zool van mijn pump..niet echt charmant! Er zitten nog stickerresten onder en een boel krassen. Tijd om de boel op te pimpen.

 

IMG_2430

Als eerste is het belangrijk dat je de zool goed schoon en droog maakt.

 

IMG_2431

Vervolgens meet je de zool op, zodat je weet hoelang (ongeveer) je schoensticker moet zijn. Ik mat hier 11 cm tot aan het loopvlak (daar hoeft de sticker dus niet meer te komen), maar snij dan in eerste instantie wat extra ruim zodat ik nooit te veel van de sticker afgesneden kan hebben.

 

IMG_2433

Dan teken je dit af op de achterkant van de sticker.

 

IMG_2434

En snijden maar! Onder de sticker leg ik een dik blok papier (ik had even niets anders voor handen) zodat ik de tafel niet beschadig.

 

passen en meten

Na het afsnijden even kijken of het past.

 

sticker lospellen

Wanneer de lengte van de sticker goed is, pel ik de beschermlaag eraf.

 

plakken

En duw de sticker tegen de zool aan. Ik begin zo dicht mogelijk tegen de hak aan. Vanaf hier plak ik de sticker rustig over de rest van de zool heen.

 

IMG_2439

De sticker goed aanduwen en zorgen dat er geen bobbeltjes ontstaan. Gelukkig is dit een makkelijke sticker om aan te brengen; bobbeltjes zijn geen probleem. En de sticker plakt ook goed!

 

 

IMG_2442

Als laatste werk je de randjes nog even bij. Dit doe je met het mesje dat bijgeleverd wordt. Kijk uit; dit is een erg scherp mesje! Zorg dat je genoeg licht hebt, en heb geduld om dit langzaam te doen.

 

IMG_2443

sticker zit erop

En dan ziet de hak er klaar uit! De sticker zit er recht op, blijft goed plakken en heeft geen bobbeltjes. Klaar! :)

 

Nog een paar foto’s van het eindresultaat:

IMG_2445

IMG_2446

IMG_2530

 

IMG_2531

 

 

Nice

Misschien niet de beste outfit in combinatie met de schoenen (mijn broek is nogal druk, en het was leuker geweest als de schoenen er echt uitsprongen) maar dit was het enige moment dat mijn vriend even snel tussendoor kon helpen met foto’s maken. But you get the idea.

Ik vind het resultaat echt zo tof! Het is zo subtiel, maar kan ook zoveel extra’s geven! Het is superleuk bedacht en ik ben fan!

De sticker is erg makkelijk aan te brengen (zelfs ik kan het), blijft goed zitten, er zijn ontelbare designs te vinden, het kost niet veel en je kan er eindeloos mee variëren. Ook zijn de schoenstickers weer te verwijderen mocht je er zat van zijn, of er een andere op willen plakken.

De schoenenstickers zijn te koop op de site van Liquid Heels, en kosten €12,95. De site is trouwens ook erg fijn; makkelijk te bestellen en betalen, snelle verzending en geen verzendkosten! Neem gerust eens een kijkje, maar kijk uit; het kan verslavend werken ;)

Wat vinden jullie van de Liquid Heels?

Liefs,
Lisa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 reacties op “Pimp Your Heels met Liquid Heels (Schoenen Stickers)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>