Essence – Handcrème Wintereditie (From Australia)

 

creme

Ik heb nog lang niet alle producten die ik kocht in Australië op mijn blog behandeld, dus jullie zien er regelmatig nog iets van voorbijkomen.
Zo vandaag de handcrème’s van Essence die ik in Target in Sydney kocht. In Australië was het winter toen ik er was, dus overal lagen de wintereditie’s in de winkel. Zo ook van Essence. Ik spotte deze handcrème’s en ik nam ze alle 3 mee naar huis. Ik heb geen idee of wij ze deze winter ook in de winkels gaan krijgen..Dat is nog even afwachten!

IMG_2412

Ik kon niet kiezen, dus nam ik alle 3 de geurtjes mee; Caramel Hot Chocolate, Apple Cinnamon Punch en Gingerbread Chai Latte. Oeh, wat een perfecte wintergeurtjes! Maar natuurlijk ook voor de herfst.

IMG_2416

IMG_2417

IMG_2418

De ingrediënten zijn zoals we die kunnen verwachten voor deze prijs; niet slecht, maar ook niet super.

Ze komen in tubes (handig!) van 75ml.

IMG_2413

Caramel Hot Chocolate

IMG_2414

Apple Cinnamon Punch

IMG_2415

Gingerbread Chai Latte

IMG_2419

Met een handige opening. Lekker hygiënisch. Zo vind ik een handcrème het fijnst.

cremee

De substantie is lekker dik, maar niet te dik (dus niet bodybutter-achtig).

crreme

Het smeert lekker uit zonder te dun te worden.

cremeee

En het trekt redelijk snel in. Dus een prima handcrème om zowel overdag als ‘s avonds te gebruiken.

IMG_2410

Ik ben erg blij met deze aankoopjes. De verpakkingen zien er super uit, de smaken zijn lekker voor in de herfst/winter en het ruikt echt prima. Ik vind vooral de Apple Cinnamon Punch lekker, en Caramel Hot Chocolate. De Gingerbread Chai Latte vind ik ietswat chemisch ruiken. Maar de andere twee ruiken precies zoals je verwacht wanneer je de naam leest.
Het trekt snel in en verzorgt mijn handen goed. Ik ben tevreden.

Ik heb deze dus in Australië gekocht toen daar de wintereditie’s in de winkels lagen, en ik kan alleen maar hopen dat dit een vooruitzicht was naar wat wij straks hier in de winkels krijgen (want ik heb deze handcrème’s vorig jaar hier niet gezien). Het is dus een beetje duimen dat wij deze leukerds over een tijdje ook hier in de schappen hebben liggen, dan ga ik ze zeker weer aanschaffen!

Als deze handcrème’s vorig jaar toch al hier in de schappen hebben gelegen, mijn excuses. Ik heb ze in ieder geval niet gezien :)

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Essence – Handcrème Wintereditie (From Australia)

  1. Ik vind het belangrijk dat een handcrème snel intrekt, want ik heb weinig geduld om daarop te gaan wachten. Fijn dat deze dat gelukkig wel doet. Helaas kan ik ze niet vanaf hier ruiken ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>