NIEUW van Essence – Lipstick

IMG_2478

Er liggen al een tijdje allerlei nieuwe producten in de schappen van Essence en Catrice. Wat ik daarvan allemaal van Catrice heb gekocht hebben jullie inmiddels kunnen zien (hier, hier en hier). Natuurlijk kocht ik ook vanalles bij Essence. Vandaag laat ik de lipsticks zien die ik meenam! (Oei, let niet op de lijmresten op de huls! Later heb ik die weggehaald.)

IMG_2480

 

lipstickk

Na lang voor het schap twijfelen, nam ik deze 3 kleurtjes mee (inmiddels heb ik alweer een 4e aangeschaft, die zien jullie nog wel eens voorbijkomen).

de kleurtjes

Cotton Candy, Colour Crush en Dare To Wear.

lipsticks

Ik hou van mooie roze lipsticks en perfecte rode. De hulzen zien er trouwens echt strak uit. Mat zwart en dan een smal randje van de kleur in het midden. Handig en mooi!

IMG_2488

En dan het logo in de lipstick gedrukt..nice!

zonder lipstick

Mijn lippen zonder iets erop. Tijd om te testen!

lipstick

Cotton Candy

lip

Cotton Candy

IMG_2456

Full Face Cotton Candy

Ik vind het kleurtje echt top, maar helaas niet echt iets voor mij. Het maakt me wat bleek. Hmm, ik moet er nog wat mee experimenteren, maar ik ben bang dat ik deze niet veel zal dragen. De pigmentatie is trouwens top! Ook de smeerbaarheid.

 

 

lipstick

Colour Crush

lip

Colour Crush

IMG_2461

Full Face Colour Crush

Dit was het eerste kleurtje dat ik haalde, oftewel; deze wilde ik het liefst hebben! Ik vind het een mooie roze kleur, eigenlijk wel perfect. Ik denk dat veel meiden deze kleur zou staan en hij is ook makkelijk te combineren. Deze kleur ga ik nog veel dragen. De pigmentatie is hier ook goed.

 

lipstick

Dare To Wear

lip

Dare To Wear

ik lipstick

Full Face Dare To Wear

Oh, wat een fantastische kleur! Het is zo’n perfecte rood. Ideaal voor het najaar (dat vind ik echt zo’n rood-seizoen). Ik ben verbaasd over de kwaliteit; ze smeren fijn, voelen prettig aan en wat een pigmentatie!

 

IMG_2479

Ik ben echt zo enthousiast over deze lipsticks van Essence! Ik heb ooit eens 1 lipstick gekocht van het merk, en dat was werkelijk zo bagger (excuse me) dat ik daarna nooit meer het lipstick-schap van Essence ben ingedoken. Maar nu kunnen ze me toch wel regelmatig terug verwachten haha!

De verpakkingen zijn top, de kleuren geweldig, de houdbaarheid prima en dat allemaal voor die prijs.. :)

Essence is te koop bij oa. Kruidvat. Deze lipsticks kosten €2,39 per stuk.

Hebben jullie al een nieuwe lipstick van Essence te pakken?

Liefs,
Lisa

15 reacties op “NIEUW van Essence – Lipstick

  1. ah lijmresten! Ik heb onlangs nog in een artikeltje geklaagd over hoe vreselijk dat kan zijn :D Ik heb enkele weken geleden een iets neutralere kleur uit het assortiment gekocht, maar deze zien er ook erg leuk uit! Ik heb vaak niet het lef om zulke fellere kleuren te dragen, maar jij staat er erg goed mee :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>