NIEUW van Catrice – Lipstick

 

IMG_2248

Het assortiment van Catrice is aangevuld met een paar prachtige nieuwe items. Inmiddels hebben jullie al mijn artikel over de blush en nagellakjes kunnen lezen.

Vandaag laat ik jullie de lipsticks zien die ik kocht.

IMG_2263

Ik kocht er 1 uit de Ultimate Shine Gel Colour lijn (deze hele lijn is nieuw) en de 2 nieuwe matte lipsticks uit de Ultimate Colour lijn.

IMG_1793

Als eerste kocht ik de Sweet Coraline. Dit is een van de twee nieuwe matte lipsticks uit de Ultimate Colour. Ik hou van matte lipsticks en was ook erg blij met de vorige 2 nieuwe matte uit de lijn.

lipstick

Het is een mooie koraalkleur, dat richting oranje gaat.

lip

Hier zie je goed dat de lipstick nou niet bepaald mat te noemen is.. Dat viel mij toch erg tegen.

lipstickk

Full Face

Ik vind de lipstick best mooi, maar ook niet meer dan dat helaas. De kleur is mij toch iets te oranje. Ook is de kleur niet mat wat ‘ie wel belooft. Verder is ‘ie wel prima.

lipstickk

De tweede lipstick die ik erg graag wilde uitproberen was Matt-erial Girl. Ook een nieuwe matte lipstick.

matterial girl

Echt een berry-kleurtje. Deze lipstick is wel mat te noemen, jeuj!

IMG_2226

Full Face

Dit vind ik echt een mooi herfstkleurtje. En ik ben zo blij dat ‘ie mat is! Ik heb al een soortgelijk kleurtje, maar dan met een shiny-finish.

lipstick

Catrice heeft ook een hele nieuwe lijn aan het assortiment toegevoegd; de Ultimate Shine Gel Colour. Dit zijn wat transparantere kleurtjes. De kleurtjes zijn wel mooi, maar ik besloot er maar eentje mee te nemen die mij het meeste aansprak; License To Pink.

lip

Er komt meer kleur vanaf dan ik gedacht had, daar ben ik erg blij mee! Maar door de substantie blijft het erg natuurlijk ogen. Alsof mijn lippen gewoon echt dit kleurtje hebben ;)

IMG_2222

Full Face

Ik was echt verrast door dit kleurtje; veel meer pigment dan ik dacht, maar toch een subtiele finish. Hier wordt ik erg blij van.

IMG_2231

Swatches met flits. V.l.n.r. Sweet Coraline, License To Pink, Matt-erial Girl.

Over het algemeen ben ik enthousiast over de nieuwe lipsticks van Catrice. Ze blijven een favoriet voor mij. Ik ben helaas niet helemaal weg van Sweet Coraline, maar dat is gewoon omdat ik niet zo van oranje houd. De andere 2 lipsticks vind ik helemaal geweldig. En wie weet scoor ik nog wel een lipstick uit de nieuwe Gel lijn.

De lipsticks zijn makkelijk aan te brengen, en blijven prima op hun plek. Ze blijven toch wel zo’n 3 á 4 uur aanwezig, daarna moet je even bijstiften.

Het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de schappen van Catrice :)

Deze lipsticks kosten €3,99 per stuk en zijn te koop bij de drogist.

Hebben jullie een nieuwe lipstick van Catrice weten te bemachtigen?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “NIEUW van Catrice – Lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>