Lisa’s Life #3

In mijn nieuwe 2 wekelijks artikel ‘Lisa’s Life’ (wat een toepasselijke naam ;) ) hou ik een soort online dagboekje bij. Ik vind dit wel leuk om te doen, ook voor mezelf om af en toe eens terug te kijken (vooral als ik het wat langer doe lijkt me dat wel leuk; zo hou je toch wat meer bij wat je allemaal hebt gedaan). Dit keer heb ik veel minder foto’s gemaakt omdat de telefoon die ik daar normaal voor gebruik uitgeleend is..Maar toch heb ik een paar foto’s gemaakt.

j

Ik kreeg een goede vriend op bezoek. We deden een dagje Valkenburg en het was super gezellig. We besloten wat drinken te halen en voor mij werd dat Holy Soda en voor hem Mountain Dew om dat ook eens te proberen :)
(Voor privacy heb ik gezichten weggewerkt, maar ik kreeg meteen van mijn vriend te horen dat ik dat de volgende keer eens wat mooier moet doen haha.)

DSCN2860

Heerlijk zitten langs de Geul. Het zonnetje scheen heerlijk.

gezellig

Bij de mooie tuinen waar we ook heerlijk hebben zitten kletsen. Dit is trouwens een van mijn ‘oudste’ vrienden; we leerden elkaar op de eerste dag in de Brugklas kennen waar we eerst ruzie maakten, en toen besloten vrienden te worden haha. Samen met een andere goede vriendin, waren we altijd met z’n 3-en tijdens onze middelbare school periode.

DSCN2880

De kaarsjes mogen ‘s avonds weer aan :)

DSCN2881

Lieve Liz die zo iedere avond naast me ligt.

DSCN2882

Mijn super drukke vriend had in de avond een thee voor zichzelf gemaakt. De volgende ochtend kwam ik diezelfde thee tegen in de boekenkast..Verwarde professor hahah.

baby

Op zondag gingen we op kraambezoek bij vrienden in Utrecht. Hun schattige baby was toen pas 10 dagen oud. Wat is ze lief en mooi <3

DSCN2884

Boven de eettafel hebben we een grote fotolijst hangen, waar we mooie foto’s (gemaakt door mijn vriend) indoen. We vonden dat het nu wel tijd werd voor een mooie foto die Tim in Sydney gemaakt heeft van The Opera House.

DSCN2885

Een prachtige zonsondergang vanaf ons balkon.

zuurstokken

Vrienden kwamen van het weekend bij ons logeren. We gingen Valkenburg in en doken de snoepwinkel in. Met zuurstokken kwamen we er weer uit haha. Heerlijke dingen!

DSCN2888

Daarna gingen mijn vriendin en ik naar Maastricht toe. Het viel haar op hoe mooi het station eigenlijk is. Ik kom er regelmatig, maar had nog nooit echt goed gekeken (shame on me!) hoe mooi het er inderdaad is.

c en ik

Er moest natuurlijk geshopt worden! Hier in een pashokje in de V&D. Het was echt zo gezellig. Het is jammer dat we niet meer bij elkaar in de buurt wonen; zo vaak zien we elkaar helaas niet meer.
Het werd nog een speciaal weekend, want zij heeft me gevraagd om haar getuige te zijn op haar bruiloft! Super leuk, ik heb er nu al zin in :)

Zo, dit waren mijn afgelopen 2 weken alweer.

Wat hebben jullie de afgelopen weken allemaal gedaan?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Lisa’s Life #3

    • Dankjewel :) Hahha ja het ziet er een beetje debiel uit ;) Maar ben echt zo slecht met bewerken..moet de volgende keer even opletten als mijn vriend het weer uitlegd haha!

    • Ja, ik was ook erg benieuwd, het smaakt echt lekker! Een beetje richting 7up, maar iets meer citroenachtig. Heerlijk fris in de zomer :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>