NOTM: December 2013

Een nieuwe maand, wat zeg ik; een nieuw jáár, dus tijd voor een nieuw overzicht van mijn gedragen nagellakjes. Ik draag altijd, echt altijd, nagellak, dus gebruik ik iedere maand toch wel tussen de 8 en 12 lakjes. Hier een overzicht van December 2013; de laatste van dat jaar! Ik heb helaas geen foto’s van mijn ‘Kerst-nagels’ of ‘Oud&Nieuw-nagels’ gemaakt, dus die staan er niet bij.

IMG_3780

Essence – That’s What I Mint!

Ik had weer eens zin in een vrolijk, fris kleurtje en koos daarom voor een mooie mintkleur. Maar omdat het toch December was, gooide ik er wel een glittertopcoat overheen; op mijn ringvinger dan.

IMG_3798

Catrice – Miami pINK

Een prachtig kleurtje dit, maar dekt helaas niet in 2 laagjes zoals op de foto te zien is. Dat vind ik echt een nadeel; na 2 laagjes kleur moet het van mij echt dekken. (Review)

IMG_3811

Essence – Me&My Lover

In deze feestelijke maand, moest ik natuurlijk wel voor rood gaan, dus ik besloot dit lakje weer eens op te doen. Best een leuk lakje, maar dat verwijderen…grrr!

IMG_3836

Safari – No 104

Een lakje dat ik in de Kerstgrotten van Valkenburg kocht. Een mooie, koele roze kleur die richting paars gaat. Natuurlijk met ‘glitter on top’!

IMG_3872

Hema – 839

Een mooi middenblauw kleurtje, een van mijn lievelingskleuren. Je ziet hier trouwens dat ik niet altijd een foto meteen na het opdoen van de nagellak maak. Vaak denk ik er pas de volgende dag aan (ik lak mijn nagels altijd in de avond), en soms is de nagellak dan al gechipt!

IMG_3920

Essence – Gold Old Buffy

Een lakje waar ik dol op ben. Heerlijk donker, met een gouden shimmer. Plus ik ben een grote Buffy (The Vampire Slayer) fan, dus dit lakje draag ik regelmatig in de winter ;) .

IMG_3947

Art de Lautrec – 443

Hier schreef ik laatst al een review over, maar wat een leuk, fris kleurtje! Ik heb ‘m op het moment alweer op.

IMG_3988

Catrice – It Blue My Mind!

Dit vind ik echt een mooie combi, wauw! De perfecte donkerblauw, met veel glitters! Mooi! Helemaal voor de Decembermaand.

Met Kerst droeg ik een klassieke rode nagellak (die matchte met mijn rode lippen), en met Oud&Nieuw droeg ik mijn favoriete Anny Queen of the Night (donkerpaars) met een glittertopcoat.

Wat voor lakjes hebben jullie de laatste tijd veel gedragen? En wat met Kerst, en Oud&Nieuw?

Liefs,
Lisa

8 reacties op “NOTM: December 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>