Art de Lautrec Nagellak

Laatst was ik in de Kerstgrot in Valkenburg. Wat een sfeer, en wat een leuke spulletjes zijn er te koop! Ook vind ik het echt speciaal dat het in een grot is; de temperatuur is er heerlijk!

IMAG0684 (1) IMAG0685 (1)

Mijn hartje ging natuurlijk wat sneller kloppen bij dit kraampje; alles was €1,50 per stuk. Overal waar ik keek was er nagellak, oogschaduw, lipstick..Toen ik wat beter keek, sprak het mij helaas niet super aan. De kwaliteit was gewoon niet geweldig, maar dat kan je ook niet verwachten voor die prijs. Toch nam ik een paar items mee. Vandaag laat ik een nagellakje zien van het merk Art de Lautrec, waar ik nog niets van had.

 

IMG_3942

Ik nam dit kleurtje mee; kleur 443. Jammer genoeg hebben ze geen namen. Ik viel voor dit kleurtje omdat het tussen rood en roze in ligt, maar ook nog een koraaltint heeft. Ik vond het lastig in te schatten wat voor kleurtje het precies was.
Op de foto is het wat meer koraal, maar in het echt vind ik het meer richting rood gaan.

IMG_3944

Ik bracht 2 laagjes aan. Op de foto kun je subtiel toch mijn nagelranden zien doorschijnen, dus een derde laagje is gewenst.
De lak zelf vind ik een beetje tegenvallen; hij stink ouderwets naar verf en droogt erg langzaam! Alle nagels aan mijn rechterhand heb ik tijdens het droogproces beschadigt..heel irritant als dat gebeurt!

IMG_3946

Maar eenmaal opgedroogt zit ‘ie prima. En zo blijft ‘ie ook voor een paar dagen. Ik heb de nagellak er nu 3 dagen opzitten, en hij begint nu pas te chippen. Dat vind ik een prima houdbaarheid voor €1,50.

IMG_3947

Het flesje vind ik trouwens echt leuk, wat een schattige vorm! Zoals je ziet komt de kleur uit het potje goed overeen met de kleur op mijn nagels.

IMG_3948

Art de Lautrec wordt verkocht op de Kerstmarkt in de grotten van Valkenburg (deze staan er nog tot 5 januari). Ook heb ik dit merk wel eens gezien bij Alice&Jo.

Kenden jullie dit merk al? En zijn jullie toevallig ook in de Kerstgrot in Valkenburg geweest?

Liefs,
Lisa

6 reacties op “Art de Lautrec Nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>