Mijn MAC Lipsticks

 

IMG_3960

Mijn favoriete make-up item is toch wel de lipstick. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik tot zo’n 2 jaar geleden, nauwelijks lipstick droeg! Ik had toen maar 2 bruine/nude lipsticks ‘ergens’ liggen en heel af en toe droeg ik ze.
Tot ik de knalroze lipstick Viva Glam Nicki van Mac ontdekte. Ineens zag ik overal hoeveel lipstick voor je gezicht kan doen. Inmiddels heb ik een aantal Mac lipsticks, en aangezien die in beautyland erg geliefd zijn, leek het me wel leuk om mijn Mac lipsticks even in het zonnetje te zetten.

IMG_3962

 

mac bubblegum1

Glaze
Bubblegum

mac bubblegum2

Glaze
Bubblegum

Een zachtroze lipstick met een subtiel glansje. Toen ik deze kocht, was ik er heel erg blij mee. Nu draag ik ‘m nauwelijk meer, maar eigenlijk is ‘ie best leuk!

 

mac fabby1

Frost
Fabby

mac fabby2

Frost
Fabby

Oei..dit is misschien toch wel een miskoop geweest..haha! Toen ik ‘m kocht dacht ik wel van ‘Frosty lipsticks’ te houden, maar daar ben ik snel op teruggekomen. Het is wel een mooie nude kleur vind ik, maar die frosty finish vind ik maar niets. Ook deze lipstick draag ik dus eigenlijk nooit meer..

 

mac speak louder1

Cremesheen
Speak Louder

mac speak louder2

Cremesheen
Speak Louder

Op naar mijn toppers! Deze lipstick vind ik echt zo mooi, hij is een van mijn favorieten! Toen ik ‘m kocht, was ik er zo blij mee, dat weet ik nog goed haha. Ik heb ‘m veel gedragen, en al draag ik deze de laatste tijd wat minder (ik heb steeds meer lipsticks om uit te kiezen, wat een dilemma), blijft deze een favoriet die ik er altijd bijpak, wanneer ik even geen keuze kan maken. Een mooie framboosroze kleur.

 

mac viva glam lady gaga1

Viva Glam Lady Gaga

mac viva glam lady gaga2

Viva Glam Lady Gaga

Een prachtige rode lipstick, met een mooie finish. Hier valt weinig over te zeggen, gewoon een mooie rood, met een mooie glans. Nadeel van de glans is wel dat de substantie dus wat romiger is, en dus minder lang mooi blijft zitten. En bij rood valt dat snel op. Dus wanneer ik deze draag, moet ik regelmatig in de spiegel kijken of ‘ie nog goed zit.

 

mac viva glam nicki1

Viva Glam Nicki

mac viva glam nicki2

Viva Glam Nicki

De lipstick waar mijn obsessie mee begon..en nog steeds gaat mijn hartje sneller slaan bij deze kleur. Wat een felle, opvallende, perfecte roze kleur. Zo origineel ook! Ik weet nog goed toen ik deze kocht, dat ik er echt aan moest wennen; ik droeg ‘m eerst alleen binnenshuis, en later af en toe buiten als ik snel naar de winkel moest. Nu draag ik hem gerust de hele dag door, waar ik ook naar toe ga.
Zo’n vrolijk, fris kleurtje. Echt heerlijk voor in de lente.

 

mac candy yum-yum1

Matte
Candy Yum-Yum

mac candy yum-yum2

Matte
Candy Yum-Yum

Deze vind ik ook echt awesome! Dit kleurtje laat Viva Glam Nicki ‘zacht’ lijken haha. Zo hard roze is dit kleurtje. Dat ‘ie mat is, vind ik een mooi effect.

 

mac riri woo1

Retro Matte
Riri Woo

mac riri woo2

Retro Matte
Riri Woo

Mijn meest recente aankoop is de Riri Woo, en deze draag ik op het moment het meeste. Ook op het moment van typen, heb ik deze lipstick op. Dit is een lipstick die iedere vrouw eigenlijk in haar stash zou moeten hebben; dé perfecte rode lipstick. Meer kan ik er niet over zeggen, I love Riri Woo!

Dit waren mijn Mac Lipsticks tot nu toe ;) Ik ben er echt gek op; de verpakking, de variatie, de kwaliteit. Ik vind ze echt top!

Mac is te koop bij de Bijenkorf of bij de Mac counters. De lipsticks kosten vaak rond de €18,50.

Zijn jullie ook zo gek op de lipsticks van MAC? Welke MAC lipsticks hebben jullie?

Liefs,
Lisa

 

12 reacties op “Mijn MAC Lipsticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>