Onyx Masker – Dode Zee Modder Masker

 

IMG_4229Nadat ik een tijdje geen maskers heb opgehad (zo’n 3 weken ben ik het vergeten, normaal probeer ik het wekelijks te doen) was het toch echt wel weer tijd. Ik koos voor dit Dode Zee Modder Masker en laat je vandaag zien wat ik er van vond.


IMG_4225 Ik vind de verpakking er aantrekkelijk uitzien. Je ziet een mooie zee op de achtergrond; daar hou ik wel van.
Het is een Dode Zee Modder Masker, die heb ik vroeger veel gebruikt (maar niet van dit merk). Ik besloot deze dit keer te pakken omdat mijn huid wel wat gereinigd mag worden; ik heb een paar onzuivere plekjes.

 

IMG_4223 Dit masker is bedoeld voor de normale en vette huid. Ik heb een gevoelige huid, dus grijp normaal niet naar dit masker. Maar omdat mijn huid de laatste tijd nogal onrustig was en ik daar helemaal genoeg van had, probeerde ik dit masker toch. Ik hoopte dat het mijn huid wat zou reinigen.

 

IMG_4227 Dit is mijn gezicht na het douchen. Ik heb overal wat plekjes, waar dat is op de foto niet zo duidelijk als in het echt (vooral mijn kin).

 

IMG_4228 Het masker smeert fijn op. Het zakje moet je eerst in warm water leggen zodat het masker lekker opwarmt. Dat is echt prettig op de huid. Verder voelt het prima aan; het brandt niet of droogt niet uit.

 

IMG_4230Mijn huid na het masker. Ik heb het maskertje zo’n 15 minuten opgehad, en het was daarna goed af te spoelen.
Mijn huid voelt prima aan, en niet al te uitgedroogd zoals dit soort maskers soms doen. Maar aan de andere kant heb ik ook niet echt het idee dat het wat voor mijn huid heeft gedaan. Ik zie niet echt verschil, maar het is er ook niet erger op geworden gelukkig ;)

Het is een prima masker voor de prijs, maar meer ook niet.

Dit masker is te koop bij de Action en kost €0,79 of €0,89 en je kunt er 2 keer mee doen.

Gebruiken jullie wel eens maskertjes van de Action?

Liefs,
Lisa

10 reacties op “Onyx Masker – Dode Zee Modder Masker

  1. ik vind de maskertjes van de action ook wel leuk! ik gebruik deze vooral gewoon even tussendoor als mijn huid niet al teveel kan hebben maar ik tog een maskertje wil gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>