Essence Superheroes – The Awesome Nailpolish

 

IMG_4243

Ik weet niet hoeveel zin het heeft om hier nog een artikel aan te wijden, aangezien deze Limited Edition van Essence alweer een tijdje in de winkels ligt, maar wie weet heeft er iemand nog geluk en kan ‘ie deze nog scoren, of kom je ‘m tegen in de afprijs-bak. Ik laat je vandaag zien waarom je deze nagellak dan moet meenemen ;)

IMG_4201 Allereerst, de shimmer, glitter en flakes. Het is echt een Awesome nagellak! Ik viel natuurlijk op de veel verschillende kleurtjes die erin zitten, en als basiskleurtje een mooie roze/paarse kleur.

Het kwastje is helemaal prima, breed genoeg op mijn nagels in 1 strook te lakken.

IMG_4202 Je ziet hier goed dat er allerlei verschillende glittertjes in zitten. Prachtig gewoon; hoe mooi kan een nagellak zijn?!

IMG_4240 IMG_4241 De nagellak dekt beter dan ik dacht; namelijk met 2 laagjes! Al komt de kleur met 3 laagjes wat mooier uit. Maar het is prima gedekt, ik was aangenaam verrast!

IMG_4245 IMG_4246 Check die serieuze sparkle! Ik ben verkocht! En de nagellak blijft echt lang mooi, zo’n 4 dagen zonder te chippen! Dat vind ik voor een budget lakje echt lang!

IMG_4242Ik ben fan van dit lakje; sinds ik ‘m heb (nu zo’n 2 weken) heb ik ‘m al 3 keer gedragen en dat is voor mijn doen echt vaak.

Hij lakt goed, dekt heel prima en blijft lekker lang zitten. Plus hij sparkelt als een baas! Wat wil je nog meer? Dit lakje is echt Awesome!

Dit nagellakje kost €1,99 en is te koop bij oa. het Kruidvat. Hij zal niet meer in iedere Kruidvat liggen, maar wie weet heb jij nog geluk en ligt ‘ie binnenkort in de salebakken!

Wat vinden jullie van dit lakje? Ook iets gescoord uit deze gave collectie?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Essence Superheroes – The Awesome Nailpolish

  1. Wow, top dat de nagellak zo’n vier dagen blijft zitten! Dat had ik niet verwacht van het merk Essence. Mooi lakje! Ondanks dit, heb ik ze laten staan in het schap. Tsja, mijn stash puilt uit en ik mag voorlopig niets meer kopen…

  2. Super mooi lakje en wat een goede dekking, had ik niet verwacht! 4 dagen is ook echt super lang voor een essence lakje. Ik moet deze week ook nog even naar de kruidvat, dan ga ik meteen even de uitverkoop bak checken en hopen dat die er nog tussen ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>