It’s My Birthday!

It’s my birthday!! Ik word vandaag alweer 27 jaar. Ik ben dit jaar in het weekend jarig, dus dat is lekker, ik kan het meteen goed vieren! Ik vier het vandaag met familie. Gisteren zijn mijn vader en moeder met partner langsgekomen om gezellig samen met mij en Tim te eten. Mijn moeder en haar partner zijn blijven slapen (in een hotel naast mijn flat haha), zodat we vandaag gezellig Maastricht in kunnen! De rest van de familie woont erg ver weg, dus die zie ik nooit met mijn verjaardag.

IMG_2988

Aangezien ik de laatste tijd een aantal keer getagd ben voor wat persoonlijkere tags, en ik er ook af en toe vraag over krijg, heb ik besloten om dan ter ere van mijn verjaardag 27 weetjes over mij op te sommen. Haha, een heel artikel alleen over mij (awkward much?) ;)

 

1. Ik vind het altijd jammer om jarig te zijn in januari..dan is het zo koud, en het is altijd zo’n depressieve maand!
2. Ik ben een echte Waterman/waterrat; ik hou van zwemmen. Een vakantie is ook nooit compleet zonder een duik in zee; zelfs afgelopen vakantie in Sydney moest ik gezwommen hebben daar in zee, ook al was het daar toen winter..
3. Ik heb 2,5 jaar aan de Pabo gestudeerd; ik wist niet zo goed wat ik wilde studeren, en daarom koos ik maar voor de Pabo haha.
4. Ik heb zelfs nu nog af en toe echt heimwee naar Australië; ik heb het gewoon zo heerlijk gevonden toen ik daar was! Ik zou daar best kunnen wonen..
5. Ik ben (volgende maand) alweer 6 jaar samen met mijn vriend, en ken hem sinds deze maand alweer 23 jaar.

IMG_3284
6. Ooit hoop ik weer naar Brabant terug te verhuizen..Ik vind Zuid Limburg zo ver weg van alles! Wanneer ik familie of vrienden wil zien, is dat zo’n gedoe met lang reizen..
7. Ik ben hard aan het werken om mijn kerstkilo’s eraf te krijgen; ik krijg mijn favoriete zwarte broek niet meer dicht! Aahh!
8. Ik ben gek op dieren, en vooral op honden. Mijn droom is om ooit een groot huis met land te hebben waar ik allerlei honden in kan opvangen. Het liefst op een eiland als Aruba (waar ze veel straathonden hebben).
9. Soms zou ik wel heel graag (ook) een zusje willen hebben.
10. Wat schijnbaar erg bijzonder is in deze tijd; Ik heb geen internet op mijn telefoon! Ik heb er geen behoefte aan, en af en toe een beetje rust is helemaal niet zo gek.

DSC01666
11. Ik heb 1 tattoo (sinds mijn 18e), en de volgende wordt volgende maand gezet! Verder heb ik ook 6 piercings, maar ik draag ze niet allemaal meer (ik voel me voor sommige piercings te oud worden haha).
12. Soms mis ik de Middelbare School! Die goede, oude tijd dat het allemaal zo simpel was. Op school lekker hangen met vrienden, en na schooltijd nog meer. Ik had weinig zorgen, en daar kan ik nog naar terug verlangen.
13. Ik vind het moeilijk om te sparen..iedere keer laat ik me toch weer verleiden om nieuwe schoenen, of een lipstick te halen die ik eigenlijk niet nodig heb.
14. Ik wilde vroeger altijd zeemeermin worden (toen was ik wel erg jong, en helemaal gek op de kleine zeemeermin.) En later wilde ik patheloog anatoom worden (iemand die autopsie’s doet).. Wat een overgang hahah.
15. Ik vind nagels lakken altijd een heerlijke ontspanning; ik zit dan op de bank naar een serie of film te kijken, terwijl ik mijn nagels verzorg en daarna lak. Heerlijk vind ik dat, ik kom dan helemaal tot rust haha!

DSCN2929
16. Ik ben op een van de koudste dagen van 1987 geboren..Brrrr..vandaar dat ik al van kinds af aan een hekel aan de kou heb!
17. Ik heb bijna 2 jaar (2008-2010) moeten revalideren in een groot revalidatiecentrum (3 dagen in de week). Dat vond ik best moeilijk; mijn leeftijdsgenoten zaten allemaal op school, leefden het studentenleven, en ik zat in het revalidatiecentrum.
18. Ik was vroeger een ontzettende tomboy; bomen klimmen, hutten bouwen, tunnels graven, door rioleringen kruipen..Did it all! Maar tegelijkertijd was ik wel een echt meisje; ik wilde graag lakschoentjes, en mooie jurkjes en speelde thuis ook veel met poppen en barbie’s.
19. Ik heb allerlei kapsels en haarkleuren gehad; ik hou gewoon erg van afwisseling en wil vanalles proberen.
20. Ik ben een echte snoepkont; ik kan niet van chocola, toffee’s en kauwgomballen (?!) afblijven..Ik mag dit nu alleen in het weekend, dat lijkt me wel zo verstandig haha.

IMAG0049
21. Ik kijk weinig tv, maar zet altijd een oude tvserie op. Ik ben fan van series als Buffy the vampire slayer, Angel, Charmed, Friends, Will&Grace etc. De jaren 90 series dus. Ik kijk ze over en over.
22. Ik heb mijn rijbewijs gehaald toen ik 23 was, maar sindsdien rij ik niet graag zelf. Ik heb ook geen auto, omdat we er simpelweg geen ruimte voor hebben.
23. Mijn lievelingsfilm is The Shawshank Redemption! (Heb je deze nog niet gezien, zeker eens doen!)
24. Ik ben echt een avondmens; ik kan maar niet op tijd naar bed gaan. En ‘s ochtends kom ik er altijd moeilijk uit. Dat is altijd al zo geweest, en zal waarschijnlijk ook altijd zo blijven.
25. Ik heb ooit eens een nacht geslapen in de vrieskou in een garage (tussen de kranten en oude kleding) en ooit eens in het bos..Bad idea haha!

1398772833_6_5Lm3
26. Mijn bijnaam op de Middelbare School was Loesa Duck. (Zit nog een heel verhaal achter haha.)
27. Ik heb 3 dagen aan dit artikel gewerkt, en had ‘m weer bijna gecancelled; ik moest echt veel te hard nadenken over weetjes over mezelf hahah.

 

Pff, volgens mij heb ik nog nooit zolang aan een artikel gewerkt hahah, ik moest nog even flink nadenken! En het is toch best wel raar om zoveel feitjes over jezelf online te zetten haha. Hopelijk vinden jullie het leuk!

Liefs,
Lisa

25 reacties op “It’s My Birthday!

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag!! :D Maak er een hele fijne dag van! Leuk ook dat je voor deze dag wat weetjes over jezelf deelt :) Ik herken wel een paar dingen; zo kan ik ook slecht sparen en vind ik Charmed nog steeds een hele leuk serie :)

  2. Happy Birthday ^^ Leuk dat je het artikel toch hebt geplaatst, altijd leuk om persoonlijke artikelen te lezen. Tof dat jij ook verschillende kapsels en haarkleuren hebt gehad, ik heb afgelopen week weer een make-over gehad :)

    • Dankjewel! Leuk te horen! Wat gaaf dat je een make-over hebt gehad. Ik heb even gespiekt op je blog, maar heb nog geen foto’s gezien. Ik ben benieuwd!

  3. hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne avond nog gewenst! Deze tag is erg leuk, jammer dat je zo over jezelf twijfelt. ik lees je blog altijd met veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>