ELF – Mascara, Blush & Lipstick

Een tijdje geleden plaatste ik mijn eerste bestelling bij ELF, en koos voor 5 producten. Ik wil jullie graag alle producten laten zien, maar alles in 1 artikel werd wel erg veel en om ze allemaal apart te doen vond ik ook weer zo veel artikelen achter elkaar van hetzelfde merk. Ik doe het dus in 2 delen en vandaag laat ik jullie de mascara, de blush en de lipstick zien die ik binnenkreeg.

elf3

v.l.n.r. De Volumizing Mascara, Blush en Lipstick.

ELF staat voor Eyes Lips Face en is een budgmerk make-up merk dat dus goedkope make-up verkoopt, o.a. foundation, oogschaduw, lippenstift, maar ook make-up kwasten en nagellak.

IMG_2074

Alles van ELF komt in dichte verpakkingen. Dat vind ik wel zo fijn; zo weet ik dat ik de eerste ben die het openmaakt en dat het echt nog nieuw is.

IMG_2075 IMG_2076

De ingrediënten staan duidelijk achterop genoemd en de producten worden ook niet op dieren getest.

IMG_2092 IMG_2099

Het borsteltje is het mascaraborsteltje zoals we die al jaren zien, de ‘normale’ mascara borstel dus. Simpel, maar het werkt.

zonder1 zonder2 zonder3

Mijn oog zonder mascara.

met1 met3 met2

En met de mascara.

Het is een simpele mascara, precies zoals het ik verwachtte. Door de prijs verwachtte ik niets speciaals. Hij brengt makkelijk aan en blijft prima zitten. Wel vlekt hij wat sneller dan een andere mascara en ruikt niet echt prettig. Maar die geur ruik je zelf niet als je de mascara draagt gelukkig.

De mascara verlengt mijn wimpers, maar ik moest toch even mijn best doen om ze mooi gesepareerd te krijgen. Maar voor deze prijs..Een dikke prima! Als je een mascara zoekt die niet veel kost (want laten we wel wezen; een mascara gaat niet zo lang mee, dus een dure mascara kan je al snel ‘zonde’ van je geld vinden. Ik geef zelf liever ook meer geld uit aan een cosmetica product dat langer houdbaar is, zoals een blush of oogschaduw.) dan kan ik je zeker deze aanraden.

Deze mascara komt uit de Essentiel lijn (de gewone ELF lijn) en kost €2,50.

 

En dan nu..de blush!

blush

Wederom in een dichte verpakking, zodat ik zeker weet dat het product niet door jan-en-alleman is aangeraakt.

blushh

Informatie op de achterkant en de ingrediënten worden genoemd.

IMG_2096 IMG_2098

De blush ziet er al prachtig uit. Een lieflijke roze kleur, met veel glitter erin! Ook staat ELF er groot ingedrukt, dat geeft toch wel een soort luxegevoel.

De verpakking zelf voelt stevig genoeg aan.

swatch

Een swatch. Kijk dan hoe mooi! Ee perfect roze kleur met zoveel glitter erin! De blush is erg gepigmenteerd, dus je moet er even mee leren werken. De eerste keer bracht ik al meteen teveel blush aan. Maar een ezel stoot zich niet 2 keer aan dezelfde steen ;)

zonder blush

Mijn gezicht zonder blush.

met blush4

Hier heb ik de blush aangebracht.

met blush3

Hier zie je goed de frisse glow die ik ervan krijg.

met blush2 IMG_2179

Hier zie je de glitter het beste. Een highlighter gebruiken is dus overbodig.

Ik ben erg tevreden over deze blush! Ik vind ‘m erg mooi! Hij brengt mooi aan (wel moet je er dus zuinig mee doen, de blush is erg gepigmenteerd!) en blijft goed zitten. Hij frist meteen mijn gezicht op. De glitter erin maakt het extra feestelijk, dus daar pas ik mijn look wel op aan (dus geen highlighter erbij of een opvallende ooglook maken, dan wordt het toch teveel). Prachtige blush, alleen al om naar te kijken!

De blush komt uit de Studio lijn, is in de kleur Fuchsia Fusion en kost €4,00.

lipstick

Nogmaals een dichte verpakking. Dat is al helemaal fijn bij een lipstick, dat is toch erg onhygiënisch als iemand daar al aan gezeten heeft.

lipstick2 lipstick3

Informatie en ingrediënten op de achterkant.

IMG_2101

De huls zelf oogt wat goedkoop, maar heej, hij was ook goedkoop! Het is wel van stevig plastic (fijn!) en laat in het midden de kleur van de lipstick zien (handig!).

swatch

Een swatch op mijn hand. Je ziet hier trouwens ook goed nog de glitters van de blush die ik er zelfs met reiniging nog niet afkreeg haha!

Wat een prachtige kleur hè!

lip zonder

Mijn mond zonder iets erop.

lip zonder flits

De lipstick zonder flits.

lip met flits

En met flits.

Wat een warme, roze kleur! Wauw! Ik ben zo enthousiast over deze lipstick. De pigmentatie is top, na 1 keer smeren is de kleur al perfect. Ook blijft de lipstick prima zitten (pas na een maaltijd hoef je ‘m bij te werken) en hij voelt heerlijk zacht en romig aan op de lippen.

De lipstick komt uit de Essentiel lijn, is in de kleur Sociable en kost (houd je vast!) €1,00!

IMG_2185

Op deze foto draag ik de mascara, de blush en de lipstick! Naast nog wat foundation heb ik verder niets op. Wat een mooie kleuren.

Over de mascara ben ik wat minder enthousiast, maar met de blush en de lipstick ben ik erg blij mee. Zeker weten dat ik die vaker ga gebruiken!

Neem zeker eens een kijkje op de site van ELF, dat ik ga zeker vaker doen!

Hebben jullie wel eens bij ELF besteld? Wat vinden jullie van de producten?

Liefs,
Lisa

 

12 reacties op “ELF – Mascara, Blush & Lipstick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>