M.A.C. Chatterbox

 

Mac ChatterboxIk liet jullie pas geleden in een shoplog zien wat ik allemaal kocht in Valkenburg en Maastricht. Samen met mijn moeder brachten we geruime tijd door bij de MAC counter waar ik onder andere deze lipstick kocht. Ik kan nooit langs een MAC counter lopen zonder naar de lipsticks te kijken (toch wel mijn favoriete producten van dit merk) en ik had deze mooierd al een tijdje op mijn wishlist staan.


mac chatterbox1 De welbekende lipstick. Ook mijn moeder maakte de vergelijking met een tampon haha. Maar ik vind de verpakking wel lekker origineel, en ik associeer het allang niet meer met tampons, maar met een van de fijnste lipsticks die er zijn!

 

IMG_7240 De kleur is een perfecte, zacht roze kleur. Een vrij rustige kleur voor mijn doen, maar dat mocht ook wel weer eens een keer.

 

IMG_7238Chatterbox is een Amplified; dit betekent dat de houdbaarheid, dekking en pigmentatie goed zijn, en hij uitsmeert als een crème. De Amplifieds zijn wat dikker en romiger en daardoor minder uitdrogend (als bijvoorbeeld een Matte lipstick). Ik denk dat de Amplified mijn favoriet is qua finishes van MAC.

 


IMG_7243 Een swatch op mijn hand in natuurlijk zonlicht.

 

 

IMG_7244 En een swatch met de flits van de camera. De kleur is hier een stuk koeler.

 

Chatterbox zonder flitsIn natuurlijk licht…
Chatterbox met flits …en met een flits.

 

IMG_7245Hier zie je goed wat een zacht kleurtje Chatterbox is. Hij staat heel natuurlijk en geeft een rustig kleurtje aan je lippen. Ik denk dat dit kleurtje bij iedere gelegenheid past, en ook bij veel dames mooi zal staan.

Zoals altijd brengt ook deze lipstick van MAC erg fijn aan, voelt prettig op de mond en blijft prima zitten. Wel moet de lipstick gedurende de dag een aantal keren bijgewerkt worden.
Met MAC ChatterboxIk ben echt heel blij met deze aankoop. Wat een mooi, zacht kleurtje en wat ga ik deze vaak dragen! Hij past overal bij, dus ik hoef er niet veel over na te denken. Ik word steeds enthousiaster over de lipsticks van MAC..

MAC lipsticks zijn te koop bij de MAC Counters, en kosten €18,50.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Zou het wat voor jou zijn?

Liefs,
Lisa

15 reacties op “M.A.C. Chatterbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>