Kadootjes uit Amerika

Mijn vriend was pas geleden in Amerika voor zijn werk. Hij weet dat ik het dan erg waardeer als hij kadootjes meeneemt ;) Dus speciaal voor mij heeft hij zijn schaarse vrije tijd in Minneapolis opgeofferd om door een grote ‘Mall’ te struinen voor leuke goodies waar hij mee thuis kon komen ;) Vandaag laat ik jullie zien wat ‘ie meenam.

kadootjes Als eerste weet hij dat ik, een grote zoetekauw, het heel leuk vind om Amerikaans snoep te ‘vreten’. Hij nam een grote selectie mee van zoet, zuur en hartig. En hij nam ook Harry Potter snoep mee, jeeej!

 

IMG_7147 Wat ik altijd doe wanneer ik in hotels ben, is de selectie verzorgingsproducten in de badkamer meenemen naar huis. Mijn vader doet dit al jaren voor mij (hij moet ook regelmatig voor zijn werk naar het buitenland) en nu doet Tim dit ook haha. Heel schattig. Het hotel had een uitgebreide selectie, die volgens mij nog erg fijn is ook.

 

IMG_7146 Waar ik natuurlijk om gevraagd heb, is de Lady Speed Stick. Ik heb er hier nog 1 op voorraad liggen, en Tim was zo lief om nog eens 3 nieuwe uit Amerika mee te nemen, waarvan 1 in een Women’s Travel Kit waar ook nog een shampoo, conditioner, tandpasta en tandenborstel inzit. Hoe handig! En een Burt’s Bees Lip Balm nam ‘ie voor me mee.

 

IMG_7149Hij koos helemaal zelfstandig voor dit mooie oogschaduwpalette van Bare Minerals! Ik was echt blij verrast. Ik laat jullie snel meer zien van deze beauty in een review.
IMG_7150En natuurlijk dook hij de Sephora voor me in. We waren toen aan het Appen, maar alles wat ik hem doorgaf (Nars, Kat von D) hadden ze daar niet. Dus koos hij ook helemaal zelf voor dit mooie oogschaduwpalette van Too Faced. Hier volgt natuurlijk ook nog een review van.
Links zie je, een beetje onduidelijk, een zakje vol met testers die de kassamevrouw heel lief voor me had samengesteld toen Tim uitlegde dat we geen Sephora meer hebben ;)

Ik vond het zo schattig dat hij deze hele buit speciaal voor mij uit Amerika heeft meegenomen. Ik had namelijk alleen om wat candy gevraagd en de lady speed stick. En stiekem hoopte ik natuurlijk dat hij ook de Sephora zou opzoeken. <3

Liefs,
Lisa

11 reacties op “Kadootjes uit Amerika

  1. O, wat onwijs lief! En dan helemaal zelf de Sephora in stappen en moois uitzoeken, too cute. Ben heel benieuwd naar wat er nu allemaal in zit en wat je ervan vindt. Enne, de Smekkies in alle smaken zijn natuurlijk absoluut de kroon op z’n werk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>