Shoplog Valkenburg&Maastricht

 

IMG_7130Mijn mam was hier laatst een aantal dagen om mij gezelschap te houden toen ik een week alleen thuis was. Ik kan goed tegen alleen zijn, maar het was erg fijn om een paar dagen toch iemand om me heen te hebben.
We zijn zowel Valkenburg als Maastricht ingedoken, en ik heb een aantal leuke dingetjes gescoord.


Jurk Jola Mode Als eerste doken we in Valkenburg de Jola Mode in. Hier kom ik vaker, want het is een leuk winkeltje met vele leuke kleren. Dit jurkje sprak me eerst niet zo aan, het leek me een beetje tuttig. Maar ik kwam ‘m overal tegen, en besloot ‘m toch een kans te geven. Dit jurkje doet echt veel voor een vrouwenlijf! Hij bedekt mijn buik, accentueert mijn taille en maakt mijn borsten iets groter lijken. Dit jurkje nam ik dus natuurlijk mee ;)

Jola Mode – €27,95

 

Shirt Jola Mode Dit shirt zocht mijn moeder voor me uit, zij ziet mij het liefst in blauwe kleding haha. Het shirt is echt cute, met een strikje, pareltjes en allerlei versierseltjes.

Jola Mode – €19,95

 

Top Italiaan Hier zit ook altijd een erg leuk Italiaans kledingwinkeltje; Melanie Mode. Ik vond genoeg leuks, maar koos uiteindelijk voor deze schattige witte, kanten peplum top. Hij komt op de foto lang niet zo mooi over als in het echt en ik ben er nu al dol op!

Melanie Mode – €20,00

 

IMG_7141 In Maastricht liepen we eerst de Bijenkorf in omdat ik een nieuwe poeder wilde hebben van MAC. Ik koos voor de Mineralize Skinfinish Natural. Hierna bleef ik plakken bij het lipstick-rek (zoals altijd..) en nam uiteindelijk ook Chatterbox mee die ik de vorige keer had laten liggen.

MAC Mineralize Skinfinish Natural – €28,00
MAC Amplified Crème Lipstick Chatterbox – € 18,50

 

Rok H&M Bij de H&M scoorde ik eindelijk een midi-skirt; oftewel een rok die een middenlengte heeft, zo halverwege de kuiten. Dit is echt een fijne lengte voor warmere dagen. Ik vind koraal echt een prachtige kleur, dus ik hoefde niet lang na te denken.

H&M – €14,95

 

Tas IMG_7136 In een zijstraatje zit zo’n toffe winkel; TasTic. In dit kleine winkeltje zijn alle tassen 15 euro! Ik kwam genoeg leuks tegen, maar besloot mezelf in te houden en koos voor deze prachtige koraalkleurige tas. Voor 15 euro dus!

TasTic – €15,00

 

IMG_7137 IMG_7138Als laatste doken we nog even de Van Haren in omdat mijn moeder naar bepaalde schoenen op zoek was. Ik liep wat rond en zag ineens schoenen voor €12,45 staan. Ik opende de doos en zag deze stoere boots. Mijn eerste reactie was om ze terug te leggen, maar omdat ze roze waren besloot ik ze toch een kans te geven. En ik vond ze tof! Ze passen helemaal bij mij, en ik kan me voorstellen dat ik in het najaar héél blij met deze boots ga zijn.

Van Haren – €12,45

Dit waren mijn aankoopjes. Ik vind dat ik me best heb ingehouden en dat ik het netjes gedaan heb. Over mijn MAC aankoopjes komen natuurlijk nog reviews, vooral met Chatterbox ben ik erg blij!

Liefs,
Lisa

13 reacties op “Shoplog Valkenburg&Maastricht

  1. Wat een leuke aankopen! Maastricht is inderdaad een leuke winkelstad! Ken de kledingwinkeltjes die je noemt niet, maar als ik weer eens in Maastricht ben, wil ik daar graag naartoe :) Die kanten peplumtop en het bloemenjurkje zijn mijn favorieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>