Tip: Deo Op Je Tas Tegen Vlekken

Ik kwam van de week een tip tegen, heel toevallig, maar eentje die ik zo nodig had! En die ik heel graag met jullie wil delen, want misschien heb je ‘m gemist.

 

IMG_7316 Ik las namelijk in een artikel van Veracamilla, dat ze schreef over vlekken verwijderen van je tas met deodorant! ‘Wat?’ dacht ik. Ik heb namelijk een probleem waar misschien vele van jullie ook wel eens tegenaan lopen: Je draagt een mooie lichte tas, op je donkere broek/jurk/jas en je ziet na een tijdje dat het heeft afgegeven. Op de achterkant van je mooie tas heb je dus een donkere waas/vlek gekregen.

Nadat ik de ‘deo-tip’ tegenkwam heb ik ook geen moment geaarzeld en meteen mijn deo erbij gepakt om het te testen.


IMG_7309 Zie hier de achterkant van mijn mooie 12 euro Primark tas waar ik erg gek op ben. Zolang heb ik ‘m nog niet, maar na een aantal keren deze tas gedragen te hebben op een donkere spijkerbroek vertoont ‘ie al een aardige donkere waas.

 

IMG_7310 Ik pakte mijn enige spuitdeodorant die ik toevallig in huis heb (want ik gebruik normaal alleen nog maar deosticks, maar deze deodorant heb ik vorige week gekocht).

 

IMG_7311 En ik spuit de achterkant van mijn tas in. Een beetje gek, maar ach, zolang het maar werkt! Dit laat ik een aantal minuten opdrogen.

 

IMG_7312 Dan ga ik er met een vochtige doek overheen, en poets ik het schoon..

 

IMG_7313 Tadaaaa, de tas is weer schoon!! Dit had ik echt niet verwacht haha. Wat een goede tip zeg!
tas schoonIk ben echt zó blij met deze tip; nu kan ik weer alle tassen met alle kleuren kleding combineren. De vlekken gaan toch weer uit de tas met behulp van mijn deodorant :)

 

Kenden jullie deze tip al? Hebben jullie ook zo vaak last van afgeefvlekken op je tas?

Liefs,
Lisa

9 reacties op “Tip: Deo Op Je Tas Tegen Vlekken

    • Ja, dat snap ik. Daarom begon ik zelf ook op mijn Primark tas hihih. En ik weet ook niet precies op welke stoffen het wel of niet kan..Het is een beetje uitproberen denk ik, en bij goedkope tassen is dat niet erg, maar bij dure tassen zou ik even goed research doen ofzo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>