MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

 

MUA1 Sinds MUA in ons land te koop is, heb ik natuurlijk flink ingeslagen. Het eerste palette dat ik kocht heb ik inmiddels laten zien, en vandaag laat ik jullie Pretty Pastels zien. Ik kocht dit palette omdat ik normaal alleen maar voor neutrale kleurtjes ga, en ik met dit palette eens uit mijn comfortzone treed. Ik was helemaal trots op mezelf toen ik dit palette afrekende.

 

 

IMG_5461 IMG_5489 De verpakking oogt wat goedkoop, maar is wel stevig en smal waardoor het makkelijk mee te nemen is. Als ik op vakantie ga of uit logeren, dan zou ik zeker dit palette meenemen.

 

IMG_5462 IMG_5465De kleurtjes hebben helaas geen namen.


IMG_5463Ik vind de kleurtjes er in het palette zo wel leuk uitzien. Fris en vernieuwend. Als het pigment goed is, kan ik me voorstellen dat ik er met veel plezier een ooglook mee maak.

 

MUA Swatches1Hier heb ik de bovenste 6 kleurtjes geswatched. Je moet even goed kijken, vooral voor de eerste 2. De pigmentatie valt me een beetje tegen, ik had wel iets meer verwacht.

 

MUA Swatches2 De tweede rij is wel iets beter, maar ik ben niet echt onder de indruk. Het zijn wel mooie pastelkleurtjes, maar ik kan me niet voorstellen om alleen met dit palette mooie ooglooks te maken.

Tijd om er wat ooglooks mee te maken:

 

Full Face Look1 MUA Full Face met de eerste ooglook die ik ermee maakte.

 

MUA Look1 MUA Look11 Voor deze look gebruikte ik de twee paarsige kleurtjes; de lichtere op mijn bewegend ooglid, en de donkere in de buitenste hoek. Het allereerste kleurtje gebruikte ik als highlighter.

 

Full Face Look2 MUA Full Face (en helaas niet helemaal scherp) met de tweede ooglook.

 

MUA Look2 MUA Look22

Ik gebruikte voor deze look de groenige kleur op mijn bewegend ooglid, en het bruinige kleurtje ernaast in mijn crease. Als highlighter gebruikte ik wederom het eerste kleurtje uit het palette.

Ik ben niet zo enthousiast helaas. Het idee van een pastel palette is erg leuk, maar ik had ze liever ietsje meer gepigmenteerd gezien. Ik snap dat het niet super veel kleur moet geven, dan gaat het hele ‘pastelachtige’ eraf, maar ik vind de ooglooks niet bijzonder worden. Verder zijn de oogschaduws wel prima; ze blenden goed en er is weinig fall out. Maar eerlijk gezegd denk ik dat ik dit palette niet heel vaak zal gebruiken, maar dat is ook mijn persoonlijke mening. Wel ben ik blij dat ik ‘m heb voor het geval ik wel ineens met pastelkleurtjes wil werken :)

MUA is te koop bij het Kruidvat, en voor dit Pretty Pastel Eyeshadow Palette betaal je €5,99.

Wat vinden jullie van deze kleurtjes? Worden jullie wel enthousiast?

Liefs,
Lisa

15 reacties op “MUA Pretty Pastels Eyeshadow Palette

  1. De kleurtjes zijn op zich leuk, vooral die roze knalt mooi in het doosje. De swatches vallen wat tegen, maar ik vind dat je er ondanks de pigmentatie mooie ooglooks mee hebt gemaakt.

  2. De kleuren zijn inderdaad niet lekker gepigmenteerd, maar dat vind ik vaak bij pastel tinten. Het is moeilijk om de juiste varianten hiervan te vinden. Je ooglooks zijn trouwens wel FAB, ik houd van de laatste look met de rode lipstick, gorg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>