Mini Kruidvat Shoplog (Sale Items)

 

IMG_7342 De laatste tijd komen de nieuwe producten van Catrice veel voorbij op beautyblogs. Vanaf augustus liggen er weer verse items in de schappen, en gaan oude producten ons verlaten. Maar niet zonder een prachtige 50% sale. Natuurlijk liep ik gauw de Kruidvat binnen en schafte een paar dingetjes aan met deze fijne korting.

 

IMG_7344 Ik kocht 4 leuke nagellakjes. Van links naar rechts: You Better Think Pink (28), Rosy One More Time (21), Emerald Bay (48) en Denim Moore (15).

Ik kocht ze voor €1,50 per stuk.

 

IMG_7345 Deze Prime and Fine Translucent Loose Powder gebruik ik al een hele tijd en vind ik erg fijn, dus toen ik zag dat deze eruit ging (nóóóó) kocht ik natuurlijk meteen een back-up. Ik had er misschien meer gehaald, als die er lagen, maar deze was dus de allerlaatste.

Deze kostte nu nog €2,80.

 

IMG_7346 Deze blush is de enige blush die eruit gaat, en aangezien ik nog geen enkele in dit kleurtje heb, moest ik deze natuurlijk ook meenemen. Het kleurtje is (050) Apropos Apricot.

Hier betaalde ik €1,80 voor.

 

IMG_7347 Deze lijkt me wel erg tof; de waterproof topcoat! Ik hou zelf niet zo van waterproof mascara’s, ik vind ze gewoon niet goed genoeg als mascara zelf, maar deze kun je dus gewoon over iedere mascara heen aanbrengen. Superhandig op regenachtige dagen, of wanneer je toch iets van mascara wilt dragen naar het strand.

Deze kostte nog €2,30.

 

IMG_7349 En als laatste kocht ik eindelijk de BB Cream van Catrice. Hier hoorde ik natuurlijk al vele goede verhalen over, maar ik vond de 6 euro een beetje veel voor een BB Cream, terwijl ik er al zoveel heb. Maar nu deze eruit gaat, besloot ik ‘m toch te halen voor de helft van het geld. Alleen wordt het balen als ik ‘m nu ook zo fijn vind haha..

Deze BB Cream kostte nu €3,00.

 

IMG_7343Het is iedere keer weer jammer als er fijne producten ons gaan verlaten, maar de sale maakt een hoop goed ;) Ik kijk al uit naar de nieuwe producten!

Hebben jullie iets van Catrice weten te scoren in de sale?

Liefs,
Lisa

11 reacties op “Mini Kruidvat Shoplog (Sale Items)

  1. Ik heb ook een aantal artikels gekocht aan de 50%-korting ;) Over de waterproof topcoat heb ik ook nog getwijfeld, maar ik heb hem uiteindelijk teruggelegd omdat ik al genoeg gekozen had ^^ Leuke items heb je geshopt!

  2. Leuke items heb je gekocht de BB Cream is erg goed, maar ik gebruik het niet meer zo vaak omdat ik nu een andere favoriet heb :)
    Ik denk dat ik toch maar eens naar de sale ga kijken van Catrice!
    X

  3. Wat een leuke aankoopjes! Ik vind het altijd wel jammer dat er fijne en mooie producten weggaan, maar daarvoor in de plaats komen vast hele leuke producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>