Shoplog Primark!

 

Afgelopen dinsdag was ik eindelijk in de Primark in Eindhoven. Natuurlijk ben ik goed geslaagd, en vandaag laat ik jullie zien wat ik er allemaal gekocht heb.

Lea met pakje

Lea paste het Kerstmanpakje toch! Ze vond het niet eens vervelend haha, ze liep mooi te pronken met haar pakje.

 

Liz en Lea in pak

Zo schattig, de muts is te groot voor Lea, het zakt steeds voor haar oogjes. Dus met Kerst moet de muts maar gewoon ‘af’. En Lizzy ziet er ook mooi uit in haar truitje. Ik ben echt blij met dit truitje, want Liz heeft het in de winter erg koud als we naar buiten gaan.

 

nieuw jurkje en vest

Ik ben zo blij met dit jurkje! En het vest vind ik ook zo mooi. De kleur komt hier beter over dan in het filmpje.

 

nieuwe schoentjes

En mijn nieuwe laarsjes. Ze lopen heerlijk!

 

Bedankt voor het kijken.

Zijn jullie de laatste tijd nog bij de Primark geweest?

Liefs,
Lisa

 

20 reacties op “Shoplog Primark!

  1. Ik was het filmpje op youtube aan het kijken maar daar mag je niet reageren??? Maar het filmpje is echt gek hij. Het hele beeld gaat schommelen. Ben ik nou de enige die dit ziet? Want ik zie er niemand iets over zeggen en er stond ook niks in de tekst? En ik wou het filmpje graag zien maar is gewoon niet te doen.

    • Je hebt gelijk, zeg! Youtube heeft mijn filmpje bewerkt zodat het minder schokkerig zou worden, maar dat heeft averechts uitgepakt. Ik ben er meteen achteraan gegaan, en ik geloof dat het nu opgelost is. Dankje voor je reactie :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>