Rimmel Moisture Renew Lipstick

 

rimmel1 Laatst was die prachtige 1+1 gratis actie bij de Kruidvat. Natuurlijk heb ik daar gebruik van gemaakt. Ik nam onder andere deze lipstick van Rimmel mee. Normaal is Rimmel een merk waar ik me niet aan waag (ik ga liever budget of high end; ik zit nauwelijks aan de ‘tussenmerken’) omdat het me niet echt wat doet. Maar met deze actie en de swatches gezien op andere blogs in mijn hoofd, koos ik deze lipstick uit.

IMG_3456 De huls is simpel en oogt, naar mijn mening, wat goedkoop. Dat vind ik wel jammer, want dat trekt mij gewoon niet aan. Het was dat ik de swatches op blogs voorbij heb zien komen, dat ik deze lipstick wel een kans wilde geven.

IMG_3458 IMG_3460 Je ziet ‘Rimmel’ in de zijkanten gedrukt staan. Ook kun je de huls van de lipstick al zien, want het paarse is doorzichtig.

IMG_3461Ook de huls zelf vind ik er goedkoop uitzien en aanvoelen. Wat een minpuntje; de lipsticks van bijv. Catrice zijn zoveel goedkoper maar vind ik er veel luxer uitzien.
IMG_3465 Maar goed, de kleur is het belangrijkste. En wat een kleur ‘it is’.

rimmel as you want victoria Ik nam de kleur die mij het meeste aansprak; As You Want Victoria. Een prachtige donkerroze kleur.

IMG_3466 Wat een swatch! Ik hoefde maar 1 keer over mijn hand te vegen en dit was al meteen het resultaat. De pigmentatie is top!

Trouwens, de Moisture Renew Lipstick is verrijkt met vitamine A, C en E die de lippen verzorgt, verzacht en hydrateert. Altijd een plus!

 

rimmel2 De kleur in close-up op mijn lippen. Ik zie nu dat ik de lipstick niet helemaal netjes heb aangebracht..oeps. Dat is misschien een klein nadeel aan zo’n romige lipstick; hij glijdt soms iets te makkelijk over de lippen.
Maar wat een dekking hè? Wauw, ik was echt onder de indruk!

Trouwens de kleur oogt hier bijna rood, maar hij is toch echt donkerroze.

Ik vind de lipstick een beetje naar Labello ruiken..Best lekker.

 

IMG_3471Full Face met deze lipstick. De lipstick is erg romig, wat super fijn aanvoelt en makkelijk aanbrengt. Het nadeel hiervan is dat het zo romig is, dat de lipstick snel kan uitlopen (denk aan vet eten, of de warmte in de zomer).
Romige lipsticks blijven over het algemeen minder lang goed op de lippen zitten, maar deze lipstick is zó gepigmenteerd dat het een maaltijd overleefde. Wel was de glans eraf, maar de kleur die was er zeker nog!
En dan de kleur zelf..die vind ik gewoon perfect! Ik hou van roze en ik hou van rood, deze kleur zit er echt perfect tussenin <3

Ooh en by the way, deze lipsticks zijn in 13 kleuren te koop, dus er is altijd wel een kleur die jou aanspreekt :)

Rimmel is te koop bij de drogist en de Moisture Renew Lipstick kost €10,99. 

Hebben jullie deze vernieuwde lipsticks al gespot?

Liefs,
Lisa

 

 

11 reacties op “Rimmel Moisture Renew Lipstick

  1. Wat een prachtig kleurtje, staat je heel mooi!
    Je hebt een hele leuke blog ik volg je nu.
    liefs,
    rosannevandierenn.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>