Nieuw Haar: Ik heb Extensions!

nieuw haar

Ik schrijf eigenlijk nooit over mijn haren hier op Beautybabbels, maar ik doe er regelmatig wat mee. Vorig jaar toen ik deze blog begon, had ik nog donkere haren en droeg ik Clip in Extensions van zo’n 50cm:

DSCN1571

Nu, een jaar later, ziet het er weer heel anders uit!

 

close up

Vorig jaar rond de kerst ben ik rustigaan mijn haren wat lichter gaan verven. Dit deed ik afwisselend zelf en ik heb het een paar keer bij de kapper laten doen.
Ook droeg ik toen nog Clip in Extensions die bij mijn nieuwe kleur paste.

Inmiddels ben ik nu wel blond te noemen haha. In augustus heb ik mijn haren bij SalonB (mijn favo kapper) nog wat lichter gemaakt door middel van highlights.

extensions close up

Doordat ik mijn haren lichter verfde, paste mijn Clip in Extensions niet meer bij mijn haarkleur. Ik besloot om in plaats van nieuwe te bestellen, weer eens ‘gewone’ extensions te nemen. Ik ging op zoek en kwam bij Jose uit Heerlen uit. Ik koos voor haar omdat het dichtbij was, en de extensions niet zo onwijs duur zijn. Eerlijk is eerlijk, het zullen niet de beste kwaliteit extensions zijn die er te vinden zijn, maar ik heb er gewoon geen honderden euro’s voor over. Dus dit was echt prima.

 

extensions zijkant

Ik besloot om dit keer niet voor een verlening van mijn haar te gaan (hier zijn 100-150 extensions voor nodig) maar voor verdikking van mijn haar. Dit omdat mijn eigen haarlengte best prima is, ik heb alleen heel dun haar. Ik heb uiteindelijk dus 50 extensions laten zetten. Hierboven zie je goed hoe de bondings (de aanzet van de extensions) eruit zien. Ook zie je goed dat ik 2 verschillende kleuren heb; dit om het zo natuurlijk mogelijk te houden. 1 Kleur kan er nogal hard en onnatuurlijk uitzien, in ons eigen haar zitten ook meerdere kleuren. Ik ging voor een lichtblonde kleur en een iets donkerdere kleur.

 

extensions hoofd

Hier zie je goed hoe de kleuren samen blenden. Je ziet er echt niets van.

 

extensions achterhoofd

Van de achterkant zie je ook geen bondings zitten.

 

extensions met slag

Ik kan er alles mee doen; gewoon wassen en verzorgen, fohnen, stijlen en krullen. Hier heb ik met de wafeltjestang krullen gemaakt.

 

extensions met krul

Of grove krullen..

 

nieuw haar

Op deze foto zie je dat ik inmiddels weer ietsje blonder ben geworden. Ik heb laatst mijn uitgroei bijgewerkt, waardoor ik nu echt een ‘blondje’ ben haha! Ik wissel veel van haarstijlen en kleuren. Misschien is het leuk om daar eens een overzichtsartikel van te maken :)
Deze week ga ik weer naar de kapper, dan laat ik er misschien net een ander model in knippen, maar ik neem sowieso een pony! Dat is ook weer heel anders! Ik heb wel eerder een pony gehad, maar toen was ik brunette, dus nu wil ik eens een pony met blond haar. Een beetje zoals mijn moeder het haar heeft  ;)

Ik zal een update foto plaatsen wanneer ik bij de kapper ben geweest!

Terug naar de extensions: Ik heb ze nu bijna 2 maanden en ze bevallen me echt zo goed! Normaal vond ik mijn haren helemaal niets als ik wakker werd, of ‘s avonds na het douchen (met andere woorden; als in mijn clip in extensions niet in had). Nu zit mijn haar altijd goed. ‘s Ochtends doe ik mijn haren los, en ik zie er al veel beter uit dan voorheen. Ook kan ik veel meer variëren met kapsels, iets wat ik met mijn eigen dunne haar niet altijd kon. Volgens mij ben ik verslaafd; ik weet niet meer wat ik zonder ze zou moeten!

De extensions blijven zo’n 4 maanden mooi. De haren zijn 100%human hair, en de haren die Jose gebruikt zijn Original Indy Hair en Indian Gold. Ik betaalde €1,75 per extension, dat betekent een totaal van €87,50 voor 50 stuks, en dat is inclusief het erin zetten. Een zeer prima prijs dus.
Voor meer info over waar ik ze gezet heb, kijk eens op de site van Jose.

Wat vinden jullie van extensions? Wel eens gehad?

Liefs,
Lisa

 

 

16 reacties op “Nieuw Haar: Ik heb Extensions!

  1. Wauw wat lijken die extensions natuurlijk zeg! Je ziet helemaal het verschil met je eigen haar niet! Ben benieuwd naar wat je precies nog met je haar gaat doen binnenkort :)

  2. Staat je heel mooi en je ziet de extensions inderdaad niet zitten!
    Heb zelf ook onwijs dun (en dan ook nog breekbaar/gevoelig) haar, maar ook op lange lengte. Zodra ik straks werk na mijn studie, ga ik ook even nadenken over extensions!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>