Geshopt bij Kruidvat 1+1Gratis Actie

 

IMG_3546

Laatst hield Kruidvat weer een gave actie; de 1+1 gratis op alle make-up. Nice! Dit moest ik natuurlijk aangrijpen om wat items te halen waar ik nieuwsgierig naar was.

IMG_3547

De mascara’s van NYC krijgen over het algemeen positieve reviews. Daarom was ik er erg benieuwd naar. Zo duur zijn ze niet, maar door deze actie haalde ik er maar meteen 2: de Big Bold en de Volume By The Lash.

 

IMG_3548

En shame on me..maar ik heb ook nog nooit een Essence mascara gebruikt! Daarom schafte ik daar ook maar meteen er 2 van aan: de Get BIG! Lashes in ‘Volume Boost’ en ‘Triple Black’.

 

IMG_3549

Ik was al een tijdje benieuwd naar de matte Rimmel lipstick lijn van Kate, en deze actie was een uitstekende kans om daar dan eens kennis mee te maken. Ik haalde deze in de kleur nr 107, een mooie donkere, matte kleur.
Ook heeft Rimmel een nieuwe (of vernieuwde) lijn: Moisture Renew. Hiervan zag ik al een aantal prachtige swatches voorbij komen op blogs, dus ik koos er ook een van uit: As You Want Victoria.

 

IMG_3550

Een tijdje terug kreeg ik van mijn moeder een L’Oréal lipgloss/lipstain. Ik weet niet precies hoe het heet, want nergens op de verpakking staat een naam! Alleen de naam van de kleur..
Anyway..die beviel me zo goed, dat ik er met deze actie nog 2 van afrekende: Flawless Fuchsia en Red Infaillible.

Totaal kostte dit eigenlijk €65,82, maar ik betaalde de helft: €32,91.

Jullie kunnen hier binnenkort reviews over verwachten.

Waar zijn jullie het meest benieuwd naar? Hebben jullie ook wat gescoord in deze aanbieding?

Liefs,
Lisa

15 reacties op “Geshopt bij Kruidvat 1+1Gratis Actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>