Ontspanning met ASMR filmpjes

Ik heb hier al eens eerder een artikel over geschreven (*klik*) maar ik vond het tijd om er weer eens over te schrijven. ASMR heb ik leren kennen door Mascha, en sindsdien ben ik een soort van verslaafd. Er gaat nauwelijks een avond voorbij zonder dat ik voor het slapen gaan een ASMR filmpje opzet; ik val er dagelijks mee in slaap..Heerlijk! Vandaag deel ik mijn huidige ASMR filmpjes met jullie. Als je er nog nooit van gehoord hebt, kan het vreemd overkomen. Maar..geef het een kans! Wie weet doet het veel voor je, net als voor mij. Ik ben Mascha nog steeds dankbaar dat ze het deelde op haar blog, want anders had ik het waarschijnlijk nooit ontdekt.

[youtube FDDeLMREy6A]

ASMRer is zo’n schatje! Hij doet zo z’n best en is echt goed. Zijn stem vind ik perfect en zijn volume ook. In dit filmpje komen verschillende triggers langs, en is daarom lekker lang. Een ideaal ASMR filmpje om bij in slaap te vallen wat ik dan ook veel doe.

 

 

[youtube IRfA6ZTjJdk]

asmraurette heeft een fijne, kwetsbare, rustgevende stem. In dit filmpje laat ze haar boekcollectie zien, dus het is nog best interessant! Ik vind dit ook echt zo’n prettige stem.

 

 

[youtube 2ehJV76wcIc]

Dit is HeatherFeather. Zij maakt inhoudelijk de beste ASMR filmpjes vind ik, alles klopt gewoon. Haar rollenspellen zijn het beste, en daarom ook mijn favoriet. I love eye examinations hahah. Gewoon naar het beeld staren, en er helemaal in op gaan. Alles loslaten en heerlijk ontspannen. En als ze oefeningen gaat doen, vooral met de zaklamp, wordt mijn ASMR getriggerd.

 

 

[youtube jZ32enNIr2c]

Pigsbum53 is een Aziatisch meisje met een heerlijke stem. Ze praat zowel in Engels als Koreaans, allebei is even prettig om naar te luisteren.

 

 

[youtube tlt3mKNkU3M]

Dit is Ilse van TheWaterwhispers. Zij is Nederlandse, maar doet voornamelijk Engelstalig. Wel leest ze af en toe voor in het Nederlands. Haar stem vind ik ook erg prettig en ze is net als HeatherFeather inhoudelijk erg sterk. In dit filmpje is het net alsof ze je een hoofdmassage geeft..Heerlijk!

 

 

Er zijn trouwens ook verrassend veel ‘beauty’ ASMR filmpjes te vinden! Mijn huidige favoriet:

[youtube ldnimEVi2vg]

Amalzd is goed met beauty. Ze maakt filmpjes waar ze haar make-up aanbrengt, haar sieradenstash of lipstickstash laat zien, pedicure rollenspel etc. Genoeg om als beautylover je hart bij op te halen, alleen dan op een ontzettende rustgevende manier ;) Love it!

Ik hoop dat jullie het interessant vinden en stiekem minstens 1 filmpje bekijken. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Hopelijk doet het net zo veel voor jullie als voor mij :)

Een heerlijke, ontspannende dag vandaag!

Liefs,
Lisa

 

2 reacties op “Ontspanning met ASMR filmpjes

  1. Wat leuk dat je hierover een artikel plaatst. Ik heb zelf wel eens gekeken naar ASMR filmpjes, maar krijg er meestal de kriebels van. Misschien moet ik het toch nog eens een kans geven :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>