8 reacties op “Mijn Parfum Stash

  1. Ik hou van parfum, maar volgens mij hou jij er nog veel meer van :). Super mooie stash heb je! Ook leuk om te zien dat je alles ook echt gebruikt, volgens mij heb ik nog nooit een geur opgemaakt.

    • Ja een geur opmaken, dat blijft lastig haha maar als ik ergens echt gek op ben, lukt me dat wel! Al blijft het speciaal haha :)

  2. Leuk je parfums zo in dat kastje! Lijkt me super handig. Mijn halve parfumstash zit in mijn tas haha. En ik ben nog wel eens wat kwijt! Mijn moeder heeft ook zo’n kastje en ze doet er niets mee maar ik mag hem vast niet hebben! En dat geurtje wat boven op staat was je bij je oma in huis hebt gevonden. Dat lijkt wel aan het flesje te zien een namaak van gucci rush zou dat kunnen? Moet je maar is gaan ruiken! Die is zoooo lekker. Ik heb hem ook maar is bijna op :(

    • Ooh wat een goede tip, dankjewel :) Ga ik meteen de volgende keer als ik in de Douglas/Ici Paris/Sephora ben ruiken! Wie weet ;)

    • Ik heb dit kastje gekregen van mijn oudtante :) Je ziet het wel vaker bij oudere mensen in huis hangen (zo hadden allebei mijn oma’s ook zo’n kastje). Ook zie je zo’n kastjes wel eens in de kringloopwinkel, wie weet heb je daar geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>