ModelCo – Lip Duo Lipstick & Ultra Shine Lip Gloss

Deze lipstick-lipgloss duo kreeg ik laatst in de Glossybox. Ik was meteen erg benieuwd, want het klinkt erg goed en handig. Zou het wat voor me zijn?

Hmm de verpakking ziet er wel wat goedkoop uit. Met plastic, en alles is doorzichtig. Gelukkig voelt de verpakking wel zwaar, wat het goedkope ervan wat weghaalt.

Dit is wat Glossybox over dit duo zegt:

Dit unieke duo-product bestaat uit een long lasting lipstick en een high end shine lipgloss. Creeërt perfecte, sexy lippen.

En leuk: het heeft een klein spiegeltje! Wat handig. Zo kun je altijd je lipstick en lipgloss bijwerken.

De rechterkant van de huls is de lipstick. ‘Hmm, blehh, niet mijn kleur’ was mijn eerste reactie. Wat jammer! Ik baalde echt. De lipstick zelf heeft ook een apart geurtje; fruitig, maar dan wat muffig..

De lipgloss zit aan de linkerkant van de huls. Dit draai je gewoon makkelijk open. De gloss ziet er al een stuk mooier uit, maar ruikt hetzelfde. Maar goed, over de gloss was ik wat enthousiaster.

Zo ziet het helemaal uitgeklapt uit :) Apart haha.

Dit is de bruine kleur van de lipstick. Ik had gehoopt dat de kleur wat meer nude zou zijn, maar op mijn hand ziet ‘ie er toch wel erg bruin uit.

Eronder een streep van de lipgloss. Die ziet er al wat natuurlijker uit. Meer peachy.

Hier heb ik de gloss ook over de lipstick aangebracht. Het verzacht de kleur iets, en maakt het iets minder bruin lijken. Maar toch..ik vind hem persoonlijk niet mooi.

Zo ziet de kleur er op mijn lippen uit. Ik hou gewoon niet van zo’n kleur. Jammer.

Full face. De kleur is bruin, gelukkig niet uber bruin. Maar ik zal ‘m niet snel meer dragen.

Ook vind ik dat de kleur niet zo long lasting is. Gewoon normaal. Hij gaat 2 glaasjes drinken en 1 kleine snack mee.

Ik ben dus niet zo enthousiast over deze lipstick-lipgloss duo. Ik had er meer van verwacht, zeker vanwege de prijs. Ik vind niet dat ‘ie waarmaakt wat belooft wordt, en de kleur is gewoon..brrr..

Modelco is te koop via onlinepunten als http://www.modelcostore.com/
Deze lipduo kost € 30,00.

Tot de volgende keer!

Liefs
Lisa

 

16 reacties op “ModelCo – Lip Duo Lipstick & Ultra Shine Lip Gloss

  • Grappig hoe meningen verdeeld kunnen zijn :) Ik vind de kleur bij mij juist niet leuk! Misschien later als ik wat ouder ben ;)

  • Ja, ik zat net ook te denken dat het glossje apart misschien wel mooi draagbaar is..Morgen meteen even proberen, dan heb ik er in ieder geval nog wel wat aan :)

  • Nee, zoiets blijft balen. Gelukkig heb ik deze via de Glossybox gekregen, dan doet het toch iets minder pijn haha ;)

 1. Voor 30 euro had ik eerlijk gezegd wel wat meer verwacht. Jammer dat ze zo een kleur in de glossybox doen, alsof ze van hun ‘overgebleven’ spullen af moeten.

 2. Fijne review, wel vrij prijzig voor een lipstick/gloss. Ik gebruik dit nauwelijks.
  Vind deze kleur je ook minder staan, hij is vrij donker, jammer! Denk dat iets meer nude of roze je fijner staat :-)

 3. De lipstick zelf vind ik erg donker. De gloss lijkt wel een mooie kleur!! Misschien inderdaad alleen die is proberen. Echt zonde dat hij zo donker is.

  Ik lees heel veel negatieve verhalen over de glossybox ook. Er is nu ook de Stylecase van rtl he? Misschien kun je die is proberen. De eerste dingen daarover waren heel positief.

  • Ja, jammer he dat de Glossybox toch tegenvalt. Maar inderdaad, wie weet eens de Stylecase proberen. Ik wacht nog even wat reacties af, en dan heb ik wel zin om me weer ergens op te abboneren :) Ik vind het hele concept namelijk wel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>