Wat heb ik de afgelopen maand op mijn nagels gedragen?

Het is weer tijd voor een maandelijks overzicht van de keuze van nagellakjes die ik gedragen heb. Ik vind het lakken van mijn nagels heerlijk ontspannend, dus ik doe het graag. Deze maand heb ik alleen wat minder foto’s, ik ben er een paar vergeten te maken en ik heb een keer een week (!) lang dezelfde nagellak op gehad.

Als eerste had ik dit lakje van L ‘Oreal op. Dit is de mooie Midnight Mistress (review). Een mooi donkerblauw lakje, ideaal voor dit winterseizoen. Het lakje bleef lang mooi zitten!

Oeh la laa. Wat hou ik van deze kleur! Dit lakje van Hema komt redelijk in de buurt van mijn all time favorite LovieDovie van Essie. Die is kleur 21.

Tijd voor een mooi nude kleurtje. Dit mooie lakje, met shimmer, is van Essence. Kleur is 136 Love’s Recipe. Laatst voor 50 cent gekocht, koopje!

Deze combi heb ik laatst een week lang opgehad. Op de uitvaart van mijn oma vorige week, wilde ik dezelfde kleur nagels hebben als mijn lieve oma ook had..Een mooie lichtroze kleur. De Essence Nude Glam was veel te melk-achtig, dus ik besloot er een vrij doorzichtig lakje van China Glaze overheen te doen (deze kleur is uit zichzelf veel te licht om dekkend te zijn). Dit gaf een mooi licht roze effect. Deze foto is gemaakt, toen ik het lakje 7 dagen op had! China Glaze in 096 Jetstream en Essence Nude Glam in 02 Iced Strawberry Cream.

Dit mooie paarse lakje is van Indigo, een echt budget merk. Komt binnenkort een artikel van online. Kleur 146.

Ook dit lakje scoorde ik laatst voor 50 cent bij de Kruidvat. Een lichtoranje/nude kleurtje. Op de foto komt de kleur heftiger over dan in het echt. De kleur is 119 Boho Chic.

En tot slot, een mooie donkere kleur nu het nog winter is. Dit lakje is van Essence, komt uit de Vampire’s Love lijn en heet 01 Gold Old Buffy (Remember Buffy the Vampire Slayer? Ik ben een grote fan, en kon daarom het lakje niet laten liggen haha!). Een mooie donkerbruine kleur met glitters.

Dit waren mijn lakjes die ik deze maand gebruikt had. Ik had speciaal voor Valentijnsdag een leuke, vrolijke nagelcreatie gemaakt, maar door alle hectiek rondom Valentijnsdag zelf (mijn oma die overleed) ben ik helaas vergeten daar een foto van te maken..

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

8 reacties op “Wat heb ik de afgelopen maand op mijn nagels gedragen?

    • Ja, sommige lakjes blijven maar 24uur mooi, en dan ineens zit er een gouden combi tussen die 7 dagen blijft zitten haha! Moet je maar net geluk mee hebben om die te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>