Olaz Oogcontour Gel Anti-Wrinkle

 

Olaz1 Een tijdje geleden kocht ik de oogcrème van No7 die ik erg fijn vond maar toen deze op was, wilde ik toch heel graag een andere oogcrème uitproberen. Aangezien ik de Beautyfluid van Olaz altijd zo fijn vind, koos ik voor deze Anti-Wrinkle Oogcontour Gel van Olaz.
Lees je mee?

olaz2 Deze oogcrème belooft lijntjes, rimpels en opgezwollen huid te verminderen. Ook zou het de huid rondom de ogen zichtbaar verstevigen en energieker maken.

Ik ben net iets jonger dan de aanbevolen leeftijdsgroep (ik ben 28), maar ik vond de substantie zo fijn dat ik me daar niets van aantrek.

olaz3 De ingrediënten van deze oogcrème.

olaz4 De oogcrème zit in een klein potje en bevat 15ml. Persoonlijk heb ik een crème liever in een tubetje vanwege de hygiëne, maar goed. Het potje sluit goed en voelt stevig aan.

olaz5 De gel is helemaal doorzichtig en geurloos wat ik erg prettig vind.

olaz6 Het is echt een soort jelly, wat ik een fijne substantie vind. Het voelt heel licht op de huid en voor mijn gevoel hydrateert deze crème erg goed. De gel is niet te dik en niet te dun, maar precies goed (hij loopt niet zomaar van mijn hand af).

olaz7Uitgesmeerd blijf je een glans zien, maar dit is na een aantal minuten helemaal ingetrokken. De eerste paar keren dat ik deze oogcontour gel bij mijn ogen gebruikte, voelde de substantie na het aanbrengen een beetje plakkerig. Dit vond ik wel vervelend aanvoelen, maar nu (na een aantal weken gebruik) merk ik hier helemaal niets meer van. Ik ben er dus aan gewend.

Ik vind deze oogcrème erg prettig aanvoelen en heb het idee dat ‘ie mijn huid goed soepel houdt en hydrateert. Ook vind ik de substantie erg grappig. Of mijn huid er nu steviger en gezonder uitziet na 21 dagen zoals op de verpakking vermeld staat, vind ik lastig om te zeggen. Als er wat verandert is, is het erg subtiel. Ik vind dat merken zoals Olaz hier altijd zo overdreven over doen en dit soort kreten neem ik dan ook altijd met een korreltje zout..
Het enige nadeel vind ik dat de oogcrème in een potje zit, maar desondanks vind ik deze van Olaz erg prettig.

De Olaz anti-wrinkle oogcontour gel is te koop bij de drogist en kost €11,99.

Welke oogcrème gebruiken jullie graag?

Liefs,
Lisa

4 reacties op “Olaz Oogcontour Gel Anti-Wrinkle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>