No7 – Protect&Perfect Eye Cream

IMG_5811 Oogcrème, ik gebruik het al een tijdje, maar hoor veel om me heen dat mensen het vaak overslaan. Ook zie ik niet veel reviews over een fijne oogcrème, dus deze heb ik helemaal ‘op de gok’ gekocht. Ik laat jullie vandaag zien wat ik er van vindt.

 

boots6 Door deze beschrijving wist ik dat dit wel een oogcrème voor mij zou zijn; het beschermt de jonge huid om de eerste tekenen van huidveroudering te vertragen.

 

boots4 Het is een klein tubetje van 15ml, een heel prima formaat voor een oogcrème . Ik gebruik deze crème nu al een aantal maanden, en ik kan er nog een aantal mee doen. Ik gok dat ik er zeker 6 maanden mee kan doen.

 

boots5 Makkelijk zat dus.  Ik gebruik deze oogcrème vaak zowel in de ochtend als in de avond. Ik heb nog een andere oogcrème die ik iets vetter vind, dus met die wissel ik ‘s avonds nog wel eens af. Maar deze oogcrème trekt gauw genoeg in om ‘m ‘s ochtends te gebruiken.

 

IMG_5808 Een heel klein aanbreng-tuitje, zoals ik het nu maar even noem. Hiermee kan je makkelijk doseren, en het werkt ook hygiënisch.

 

boots9 boots10 De ingrediënten, voor degene die er in geïnteresseerd zijn. Ik ben er geen kei in zoals ik vaker aangeef. Ik let vaak op dingen als parabenen, siliconen, parfum (en SLS in reinigers), maar daar houdt mijn kennis wel op.

 

boots8Het is ook geschikt voor de gevoelige huid, en dat kan ik ook zeker beamen; met mijn gevoelige huid heb ik nooit last gehad van deze oogcrème :)

 

boots7 Hmm..ik heb altijd erg last van donkere kringen onder mijn ogen, maar ik heb niet echt gemerkt dat dit verbeterd zou moeten zijn. Ik vind het altijd vreemd hoeveel dit beweerd wordt bij een product, maar dat ik nooit echt zelf resultaat zie of anderen er positief over hoor. Maar goed, de verzorging vind ik sowieso het belangrijkst.

 

boots1 Na het reinigen van mijn huid, breng ik de oogcrème op deze manier aan.

 

boots2 Met mijn ringvinger dep ik de crème zachtjes in mijn huid, waar het vrij snel intrekt.

 

boots3 Hier zie je mijn huid rondom mijn oog nog glanzen; het voelt bijna een beetje jelly aan wat ik erg prettig vind. Het geeft ook een fris en verzorgd gevoel. Ik kan natuurlijk niet beoordelen of het inderdaad mijn oudersdomstekenen heeft doen vertragen, maar ik vind de oogcrème erg prettig in gebruik. Dit is toch wel de fijnste die ik geprobeerd heb, en er is een grote kans dat ik deze weer opnieuw aanschaf wanneer ‘ie op is :)

 

Deze oogcrème van N07 is te koop bij Boots, en kost €21,95.

Gebruiken jullie een oogcrème? Welke gebruiken jullie graag?

Liefs,
Lisa

5 reacties op “No7 – Protect&Perfect Eye Cream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>