L’Oréal – Nude Magique Eau De Teint

 

L´Oreal4Ik zeg het eerlijk, ik ben geen grote L’Oréal fan. Ik vind dat ze veel te veel beloven en het dan niet waarmaken. Dat is de reden waarom ik eigenlijk nooit wat van het merk koop. Maar mijn foundation-stash is wat aan het uitdunnen (ik heb er een paar opgemaakt, en een paar bij mijn ouders laten liggen voor wanneer ik daar slaap), en daarom besloot ik deze Nude Magique Eau De Teint tóch eens mee te nemen omdat ik daar goede dingen over gelezen heb, en hij ook nog eens in de aanbieding was.

 

L'Oreal2De verpakking vind ik erg mooi en classy voor een foundation; een vierkant glazen flacon, mat glas en paarse accenten. Erg mooi.

De foundation belooft een heel natuurlijk resultaat te geven, zonder het gevoel dat je make-up draagt. Ohja, de foundation bevat ook SPF18.

Ik nam de kleur 110 Warm Ivory mee.

 

L'Oreal1Omdat de substantie zo dun als water is, moet je voor gebruik even goed schudden, en daarna de opening tegen je vinger aanhouden. Op die manier breng je de foundation aan. Er zit dus geen pompje of iets dergelijks bij.

 

L´Oreal3Dit zie je wanneer je de dop eraf draait. Echt geen pompje dus.. Dat vond ik wel even wennen. En het blijft uitkijken om het niet om te stoten, want het is écht zo vloeibaar als water haha.

 

IMG_5602Mijn gezicht zonder make-up.

 

IMG_5603

Zo breng ik de foundation aan; ik hou iedere keer de opening van de flacon tegen mijn vinger en smeer dat meteen op mijn gezicht. Na zo’n 5 keer herhalen, heb ik dan dit op mijn gezicht. Hierna ga ik het met mijn Beauty Sponge uitwerken.

 

IMG_5606

Hier is de foundation net aangebracht. Ik was echt verbaasd over het effect; het dekt veel beter dan ik verwachtte. De substantie is dus echt waterig, dus het lijkt niet echt te dekken, maar dat viel mij dus erg mee. Ook is de finish mooi; mat en fluweelachtig. Dat is waar ik van hou.

 

IMG_5618

En met de rest van mijn make-up.

Ik vind het effect van de foundation echt mooi, daar ben ik zeer tevreden over. De substantie vind ik wat minder, want het is iets meer werk om het aan te brengen dan mijn andere foundations waar ik gewoon 1 keer pomp en het dan meteen over mijn gezicht kan aanbrengen.

 

IMG_5619Wat ik ook vervelend vond, was dat mijn huid na een aantal dagen wat puistjes en pukkeltjes begon te vertonen terwijl ik normaal een zuivere huid heb. Ik was meerdere nieuwe producten aan het uitproberen, maar aangezien in deze foundation veel siliconen zitten, ben ik toch bang dat het hier door komt.

 

IMG_5626Ik ben dus redelijk enthousiast over het effect van de aangebrachte foundation, maar het feit dat het aanbrengen wat langzamer gaat (plus je knoeit ook snel met deze dunne substantie!) en de vele siliconen die voor onzuiverheden zorgen, maakt dat ik de foundation niet vaker dan 2 keer in de week zal gebruiken en ‘m niet opnieuw zal aanschaffen.

Ben je benieuwd naar de substantie en niet gevoelig voor siliconen? Dan raad ik je deze foundation aan.

Deze foundation is te koop bij de drogist en kost €14,99. Ik kocht ‘m in een aanbieding voor €10,00, dus mocht je de volle prijs te veel vinden, wacht dan weer een aanbieding af :)

Hebben jullie deze foundation al eens geprobeerd? Wat vinden jullie van de substantie? En reageren jullie op siliconen?

Liefs,
Lisa

10 reacties op “L’Oréal – Nude Magique Eau De Teint

  1. Lijkt me een fijne foundation. Ik was laatst aan het twijfelen of ik deze zou kopen maar zag dat hij inderdaad waterig was dus ik was bang dat hij niet goed zou dekken, maar dit valt dus erg mee!

  2. Wanneer merkte je dat je las kreeg van de foundation? Ik heb namelijk net Nr. 100 gekocht en aangezien ik niet weet of ik er wel of niet tegen kan ben ik er wel beetje benieuwd na en kan ik er op gaan letten.

    • Na een dag of 3/4 begon ik te merken dat ik op mijn kin wat pukkeltjes kreeg. Maar daar heb ik wel vaker last van pukkeltjes, maar er verschenen ook een paar op mijn voorhoofd en dat heb ik normaal nooit! Toen viel bij mij het kwartje dat het door deze foundation zou komen. Sindsdien draag ik deze foundation nooit vaker dan 2 dagen achter elkaar (en dan bijvoorbeeld een paar dagen weer BB Cream), en dat gaat goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>