Catrice – Shine Appeal Fluid Lipstick

IMG_1297 Laatst schreef ik al over de nieuwe Liquid Lipsticks van Essence, maar ook Catrice heeft iets soortgelijks uitgebracht; de Shine Appeal Fluid Lipstick. En ook hiervan kon ik het niet laten om er 2 van mee te nemen en ze uit te proberen. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

IMG_1299 Ik vind de verpakking helemaal geweldig! De glazen huls waardoor je de kleur ziet, die er trouwens uitziet als een lipstick, de zwarte dop en de letters. Erg strak en klassiek (en een tikkie mooier dan die van Essence).

IMG_1300 Ik nam 2 kleurtjes mee; Pink Macaron wat een zacht roze kleurtje is, en What-A-Melon wat een gewaagder, fel roze kleurtje is.

IMG_1303 IMG_1304De applicator is erg fijn; hij is helemaal plat afgesneden en ik vind dat de ‘lipstick’ hiermee prettig kan worden aangebracht.

hand swatches Tijd voor swatches!

Boven Pink Macaron en onder What-A-Melon. De kleuren vind ik nu al erg mooi, maar je ziet dat vooral Pink Macaron wat moeite heeft met gelijk aanbrengen. De pigmentatie is wel dik in orde.

pink macaron2 Pink Macaron

Deze kleur trekt een beetje in de lijntjes van mijn lippen, al zie je dat van een afstand niet gelukkig.

what-a-melon2 What-A-Melon

Deze kleur dekt erg goed en ziet er op de lippen mooier uit dan Pink Macaron.

zonder iets op lippen Even ter vergelijking; hier draag ik niets op mijn lippen.

pink macaron1Hier draag ik Pink Macaron. Zo vind ik het een prachtig kleurtje! Het zachte roze, maakt mijn uitstraling ook wat zachter en liever vind ik. Deze kleur is redelijk neutraal en zal bij iedere look en gelegenheid passen. Lekker makkelijk dus!

what-a-melon1En hier draag ik What-A-Melon. Dit kleurtje is een stuk opvallender, dus daar moet je van houden. Het fleurt mijn hele gezicht op, en maakt het een stuk levendiger. Ik hou hier wel van!

Ik vind de Shine Appeal Fluid Lipsticks best fijn; ze zijn makkelijk aan te brengen en zijn prima gepigmenteerd. De kleurtjes vind ik ook erg mooi. Ook ruikt de lipgloss lekker zoetig (maar niet té).
Nadeel is dat de kleurtjes niet allemaal even mooi zijn aan te brengen. Maar eerlijk gezegd vind ik de Liquid Lipsticks (zoals het eigenlijk dus zijn) van Essence ietsje fijner omdat de kleuren daar mooier aanbrengen. En het prijsje van Essence is iets zachter. Dus mocht je twijfelen, zou ik je Essence aanraden.
Maar dat neemt niet weg dat ik deze 2 van Catrice toch ook wel erg mooi vind!

De Shine Appeal Fluid Lipstick van Catrice is te koop bij de drogist en kost €3,99.

Wat vinden jullie van deze ‘lipsticks’? Hebben jullie ze al eens uitgeprobeerd?

Liefs,
Lisa

6 reacties op “Catrice – Shine Appeal Fluid Lipstick

  1. Ik heb ook gemengde gevoelens bij deze lipsticks, al vind ik ze meer naar een lipgloss neigen. Toevallig heb ik hier ook een review over geschreven die van de week online komt.

  2. What a melon vind ik wel mooi, maar ik ben nu eenmaal best wel een liefhebster van de wat fellere kleuren cosmetica….de verpakkingen vind ik wel veel meer flair hebben dan die van Essence…eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik er van moet vinden, juist omdat ze wat lastig egaal aan te brengen zijn, maar een heel mooi pigment hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>