Hema Lip Balm Stick

Toen ik de nieuwe lippenbalsems van de Hema zag, moest ik ze gewoon proberen. Hoe gaaf zien ze eruit, echt als een dik potlood? Een potlood dat je lippen kleurt, verzorgt en je hoeft het niet te slijpen want je kunt de stick gewoon omhoog draaien! Hij komt in 2 kleuren, ik heb de donkerste kleur gepakt (kleur 8).

Het is een mooi donkerroze kleur, ik was meteen erg benieuwd! Op de achterkant staat dat het een kleur afgeeft en verzorgt. Ook hoef je het potlood niet te slijpen, maar simpel aan de achterkant (het zilvere gedeelte) te draaien om meer product te krijgen.

Hier zie je de kleur van de balsem wat beter. Ook zie je dat hij wat glanst.

En inderdaad, als je aan de achterkant draait komt er meer lipbalm omhoog. Hoe handig!

Op mijn hand geswatched, zie je dat hij best wat kleur af geeft. Een mooie, gezonde roze kleur. Niet teveel en niet te weinig kleur. Perfect als je een dagje neutraal wilt zijn.

Zo ziet hij er op mijn lippen uit. Een mooie, roze, glanzende laag laat ie achter.

Ik vind de lipbalm erg leuk en praktisch. Hij smeert fijn op en werkt hygienisch. Ik hou niet van lippenbalsems uit een potje waar ik met mijn vinger in moet zitten.
De substantie voelt prettig aan, maar blijft niet heel lang zitten. Als ik niks met mijn mond doe (niet eten, drinken, over mijn lippen wrijven etc) blijft de lipbalm ongeveer een uurtje zitten. Ook heb ik het idee dat de lipbalm niet super voedend is. Hij zal beter voeden dat een lipstick, maar niet beter dan de gemiddelde lippenbalsem die ik in huis heb. Mijn favoriete lippenverzorging is het niet geworden, dat blijft nog steeds mijn EOS lippenbalsem (review) Ook heb ik na een tijdje dragen van deze lipbalm stick een vreemd gevoel in mijn keel, lichte keelirritatie. Dit krijg ik wel vaker van een lippenbalsem of lipgloss, alsof je dan toch een beetje uiteindelijk in je mond krijgt op de een of andere manier en dit irriteert (vaag verhaal haha weet niet precies hoe ik dat het beste kan uitleggen).

Ik vind het een originele lippenbalsem, en leuk dat hij zo praktisch is en een kleurtje afgeeft. Maar door de paar nadelen zou hij niet snel een favoriet van me worden. Dat neemt niet weg dat ie wel een leuke lippenbalsem is!

Deze lipbalm stick is nu te koop bij de Hema voor € 3,50.

Tot de volgende keer!

Liefs,
Lisa

2 reacties op “Hema Lip Balm Stick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>